ΝΒΑ: Στην… παράταση τις διαφορές τους

11:15 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Την τελευταία ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά του ΝΒΑ και ...στον τελικό της Δύσης θα μάθουμε απόψε! Μία εκ των Θάντερ ή Γκριζλς θα παίξει με τους Μάβερικς, αλλά για να μάθουμε ποια θα είναι αυτή, θα χρειαστεί να περιμένουμε πολλά λεπτά!




ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΘΑΝΤΕΡ – ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΣ (+6,5)

Κι αυτό γιατί στο μοναδικό έβδομο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών του ΝΒΑ θα
αναμετρηθούν δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά η μία με την άλλη! Η ομάδα του Μέμφις είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Οκλαχόμα, ενώ οι Θάντερ λύγισαν τους μαχητικούς  Γκριζλς στο Μέμφις έπειτα από τρεις παρατάσεις!

Ομολογώ, ότι εκεί που περίμενα τους  Θάντερ να δώσουν τη χαριστική βολή στους Γκριζλς, ο Ντουράντ «διάλεξε» να κάνει το χειρότερο παιχνίδι του. Ο Ντουράντ έπιασε τα συνηθισμένα του στάνταρ στα πλέι οφ και έτσι οι «αρκούδες» του Μέμφις έκαναν άνετα το 3-3 στη σειρά και ελπίζουν!

Με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι στο Μέμφις, οι Θάντερ δεν έχουν δείξει ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα από τους Γκριζλς. Αντιθέτως, η παρέα του Ράντολφ, του Γκασόλ, του Κόνλεϊ και των υπολοίπων δείχνει να είναι πιο ομάδα, πιο καλή αμυντικά, δίχως να στηρίζεται στις εξάρσεις 2-3 αστέρων (Ντουράντ, ΓουέστΜπρουκ, Ιμπάκα).


Στο ψαχνό...Αν το 7ο παιχνίδι γινόταν στο Μέμφις, θα πόνταρα υπέρ των Γκριζλς. Με τα «αν» όμως, δεν γίνεται δουλειά, γι’ αυτό και θα ποντάρω σε ειδικά στοιχήματα. Τέτοιο, είναι το οver Πόντων του Ντουράντ, που 2ο συνεχόμενο κακό ματς, δύσκολα θα κάνει! Επίσης, περιμένω σκληρό παιχνίδι και ντέρμπι, άρα το χάντικαπ των 6,5 πόντων που δίνεται υπέρ των Γκριζλς, κρίνεται αρκετό! Αν μάλιστα «αγοράσουμε» το 9,5 πόντους πλεονέκτημα των Γκριζλς, τότε θα αισθανόμαστε ακόμα καλύτερα, έστω κι αν η απόδοση πέσει κοντά στο 1,60!

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα