Ντου Κανάκη στο ΕΣΡ για το πρόστιμο!

02:25 6/5/2011 - Πηγή: 24wro

Ο Αντώνης Κανάκης μιλά για το πρόστιμο του ΕΣΡ...



«Ζούμε σε μια χώρα, όπου το να ασκείς κριτική στην πολιτική ζωή της μέσα από δημοσιογραφικές, σατυρικές ή κάθε είδους, τέλος πάντων, εκπομπές θεωρείται επιλήψιμο.

Επιλήψιμα είναι όλα αυτά που όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια και έχουν οδηγήσει τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Αυτά είναι επιλήψιμα», λέει με οργή στην Espresso ο Αντώνης
Κανάκης για το πρόστιμο του ΕΣΡ ύψους 50.000 ευρώ.

Αυτό που εξοργίζει τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» είναι ότι τελικά δεν έχει γίνει καμία καταγγελία από βουλευτή. «Οι κύριοι του ΕΣΡ, με υπερβάλλοντα ζήλο, προχώρησαν από μόνοι τους σε αυτή την επιβολή προστίμου, ενώ ο κ. Τζαβάρας τελικά δεν έκανε καμία καταγγελία, αντίθετα με τα όσα επίσημα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΡ». «Η αντίδραση του ΕΣΡ δεν είναι απλώς υπερβολική, είναι αντιδημοκρατική, είναι προκλητική», σχολιάζει.

«Θίγεται η ελευθεροτυπία από τέτοιες αποφάσεις του ΕΣΡ και έτσι όπως αυτό λειτουργεί τελικά εξελίχθηκε και λειτουργεί, και σε επίπεδο ουσίας των αποφάσεών του και σε επίπεδο πλαισίου μέσα στο οποίο λειτουργεί, η δημοκρατία γενικότερα θίγεται από την ύπαρξη και μόνο μιας τόσο ολοκληρωτικής-τύπου "αποφασίζουμε και διατάζουμε"- ανεξάρτητη αρχή, συμπληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα