Μετα την "πατατα"αρχίζουν λίγο λίγο να τα μαζευουν οι πρωτοι σιχαμένοι βουλευτές

Δεκάδες τηλεφωνήματα συνταξιούχων βουλευτών ή κληρονόμων τους προς τη γραμματεία του Ελεγκτικού Συνεδρίου ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο και τη διαδικασία παραίτησης από τα δικόγραφα με τα οποία αξιώνουν αναδρομικά ετών, προκάλεσε η έντονη αντίδραση του πολιτικού κόσμου και της κοινωνίας στην εκτός τόπου και χρόνου αυτή απαίτηση.
Το πρωΐ της Πέμπτης μάλιστα ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η.....
απόφαση της χήρας του πρώην βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Σπ. Πλασκοβίτη (εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ), η οποία είχε
υποβάλλει σχετική αίτηση, να παραιτηθεί από την αξίωση, την ώρα που η υπόθεσή της θα δικαζόταν στο Β΄ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου: «Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά σας», είπε ο εκπρόσωπος του Δημοσίου στην χήρα του βουλευτή εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Ηδη πάντως το κλίμα έχει αναστραφεί καθώς γίνεται κατανοητό από όλες τις πλευρές πως πέραν της βούλησης του Υπουργείου Οικονομικών να μη δοθούν αυτά τα χρήματα, είναι τέτοια η κατακραυγή του κόσμου που δεν επιτρέπει... παρερμηνειών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου έχουν φτάσει επτά υποθέσεις που αφορούν τους πρώην βουλευτές Καλλιόπη Μπουρδάρα (ΝΔ), Βασίλη Μπρακατσούλα (ΠΑΣΟΚ), Αγγελο Αγγελούση, Αντώνη Ντεντιδάκη (ΠΑΣΟΚ) καθώς και τους κληρονόμους των πρώην βουλευτών Ιωάννη Σκουλαρίκη (ΠΑΣΟΚ), Ευστάθιου Ανθόπουλου και Νίκου Παπαηλία (ΠΑΣΟΚ).


www.capital.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα