Νορβηγία: Ξεκινάει δυνατά η Βαλερένγκα

20:55 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με τον αγώνα Βαλερένγκα- Άαλεσουντ ανοίγει την αυλαία...
της η 2η αγωνιστική του νορβηγικού πρωταθλήματος.






Να κάνει ότι δεν μπόρεσε να κάνει πέρυσι θέλει η γηπεδούχος που στο προηγούμενο πρωτάθλημα τερμάτισε δεύτερη επτά βαθμούς πίσω από την Ρόζενμποργκ. Το ίδιο και η φιλοξενούμενη ομάδα που έχασε για τρεις βαθμούς την έξοδο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τερματίζοντας τέταρτη.










Βαλερένγκα: Πέρασε για ακόμα μια σεζόν με νίκη από την έδρα της Βίκινγκ . Το τελικό
2-0 δεν δείχνει την άνεση με την οποία έκαμψε την αντίσταση των γηπεδούχων η Βαλερένγκα. Ανώτερη σε όλα τα σημεία και κρατώντας την κατοχή της μπάλας δεν κινδύνευσε.


Κατά την διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα του Μάρτιν Άντρεσεν γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 από την Χόνεφος αλλά σε αυτό το ματς ο τεχνικός της Βαλερένγκα δοκίμαζε σχήματα και παίκτες οπότε δεν είναι χαρακτηριστικό της φόρμας των γηπεδούχων. Σήμερα δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες επιθετικοί Κονέ και Σέλτον όπως και ο πλάγιος μπακ Νόρντβικ που ναι μεν αποθεραπεύθηκε αλλά δεν είναι έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής.














Άαλεσουντ: Με δικαιολογία τον καιρό αρχίσαμε στην Άαλεσουντ αφού η ήττα από την Φρέντρικσταντ με 2-1 μέσα στο «Κόλορ Λάιν» ήταν εκτός προγράμματος και χάλασε την πρεμιέρα της ομάδας του Γέτιλ Ρέκνταλ. Αν και ξεκίνησε καλύτερα από την αντίπαλο της και προηγήθηκε στο σκορ στην συνέχεια δεν μπόρεσε να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα και μοιραία στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε 2 γκολ και έχασε το παιχνίδι.


Σήμερα απαιτείται μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, περισσότερη πίεση στον αντίπαλο και αν ακούσουμε και τον τεχνικό της Άαλεσουντ… λιγότεροι άνεμοι για να μπορέσουν οι παίκτες του να… απλώσουν το παιχνίδι τους. Μίονο ο Ερέρα (μέσος) είναι αμφίβολος αλλά μάλλον θα ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί κανονικά μέσα στην εβδομάδα.










Στο ψαχνό: Με σοβαρότητα η Βαλερένγκα είναι το φαβορί. Ποντάρισμα στον άσο της «Ένγκα», 1,40 στην 10bet.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα