NBA Action

20:00 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Να βάλουν τέλος στην «ελεύθερη πτώση» τους θέλουν οι Σπερς...
οι οποίοι έφτασαν τις πέντε διαδοχικές ήττες ύστερα από την τελευταία τους λίγες ώρες πριν στο Σαν Αντόνιο από τους Σέλτικς (97-107).














Το έργο τους ωστόσο δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού αντίπαλος είναι οι Ρόκετς, που «καίγονται» για τη νίκη με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο στα πλέι οφ που ακολουθούν…


Το σημαντικότερο από τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια διεξάγεται στη Γιούτα, όπου οι Τζαζ υποδέχονται τους Λέικερς, με
τους φιλοξενούμενους να θέλουν αν συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών με φόντο την κορυφή της δυτικής περιφέρειας.






ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ – ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ


Ρόκετς: Η ήττα στη Φιλαδέλφεια από τους 76ers στον πιο πρόσφατο από τους αγώνες τους, ξεμάκρυνε κάπως την 8η θέση που είναι ο αντικειμενικός στόχος των «ρουκετών» μέχρι και την ολοκλήρωση της σεζόν. Οι μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ παραμένουν, με τη νίκη ωστόσο στο ματς κόντρα στους Σπερς να χαρακτηρίζεται «εκ των ων ουκ άνευ», αφού σε αντίθετη περίπτωση τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.




Σπερς: Και ο Ντάνκαν και ο Τζινόμπιλι μέσα, ακόμα και με αυτούς όμως οι Σπερς συνέχισαν τον αγωνιστικό τους «κατήφορο» χάνοντας και από τους Σέλτικς με 97-107, φτάνοντας τις πέντε διαδοχικές ήττες. Η πρώτη θέση της Δύσης δεν είναι πλέον καθόλου εξασφαλισμένη, αφού οι Λέικερς «πετάνε» από νίκη σε νίκη και απειλούν με «εκθρόνιση» τους παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς. «Οδηγός» για την αντεπίθεση των Πάρκερ – Ντάνκαν – Τζινόμπιλι, το διπλό στο «Toyota Center» στις 12 Μαρτίου, όταν έφυγαν από το Χιούστον νικητές με 107-115.






ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΪΛ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ


Μπλέιζερς: Τη δύναμη του «Rose Garden» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι Μπλέιζερς κόντρα στους Θάντερ, αφού οι γηπεδούχοι είναι από τις πιο αξιόπιστες ομάδες της Δύσης όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, με το σχετικό ρεκόρ στα φετινά παιχνίδια να είναι 26 νίκες και 10 ήττες. Η ήττα στη Νέα Ορλεάνη από τους Χόρνετς (95-91) στο πιο πρόσφατο από τα παιχνίδια τους δεν διακυβεύει προς το παρόν τη συμμετοχή στα πλέι οφ, μία νέα όμως απώλεια θα αυξήσει το άγχος μέχρι και την ολοκλήρωση της «regular season».




Θάντερ: Από το καλό στο καλύτερο πάει ο Κέβιν Ντουράντ και η παρέα του, προερχόμενοι από πέντε διαδοχικές νίκες με τελευταία την εκτός έδρας στην Αριζόνα κόντρα στους Σανς, τους οποίους «υπέταξαν» με 98-116. Το δίδυμο Ντουράντ – Γουέστμπρουκ πιάνει ρυθμό αφού με 38 συνολικά πόντους δεν άφησαν περιθώριο στους «ήλιους» για να λάμψουν. Όλοι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του Σκοτ Μπρουκς, ο οποίος θέλει να δει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, με την κατάληψη της τρίτης θέσης στη δυτική περιφέρεια να δείχνει πλέον ε
Keywords
Τυχαία Θέματα