Νορβηγία: Με πολλά προβλήματα η Μπραν

08:25 10/6/2011 - Πηγή: 24wro
Παιχνίδι - «παγίδα» από στοιχηματικής άποψης είναι αυτό που θα διεξαχθεί…
στο «Μπραν Στάντιον» ανάμεσα στη γηπεδούχο Μπραν των πολλών απουσιών και την προτελευταία της βαθμολογίας Σόγκνταλ.


Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ρούνε Σκάρσφιορντ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το ντεφορμάρισμα της ομάδας του η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες (χωρίς μάλιστα να σκοράρει) που την έχουν ρίξει στο μέσο ακριβώς της βαθμολογίας, αλλά και τις πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών του εκ των οποίων και αυτή του
πρώτου σκόρερ της Όγιο.

Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους θέλουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους βγάλουν από τις θέσεις του υποβιβασμού, θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενοι τις σημαντικές απουσίες της προσεχούς αντιπάλου.

ΜΠΡΑΝ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Μπραν: Πραγματοποίησε μακράν τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση την προπερασμένη Κυριακή, γνωρίζοντας τη συντριβή από την πρωτοπόρο Τρόμσο εκτός έδρας με 4-0, με «δήμιό» της τον βετεράνο επιθετικό Ρούσφελντ ο οποίος πέτυχε χατ – τρικ. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στο τερέν, αφού τα τρία από τα τέσσερα τέρματα τα δέχθηκε στο τελευταία 15 λεπτά του αγώνα. Αναξιόπιστη στην έδρα της η Μπραν (2 νίκες και 2 ήττες), καλείται ωστόσο να την αξιοποιήσει και να πλησιάσει στην τριάδα κορυφής. Υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Τζαμάικα για τον μέσο Όστιν ο οποίος θα απουσιάσει, νοκ άουτ ο τραυματίας μέσος Μιέλντε, το μεγάλο πλήγμα ακούει στο όνομα του μέγα Νιγηριανού γκολτζή Όγιο (9 συμμετοχές / 6 τέρματα) ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Σόγκνταλ: Επιστροφή στη… γκρίνια για τη Σόγκνταλ αφού το επιτυχημένο σερί των τριών αγωνιστικών χωρίς ήττα έλαβε τέλος, μετά από το σε βάρος της 0-1 από τη Βαλερένγκα την προπερασμένη Κυριακή. Το θετικό για την ομάδα του Χάραλντ Όμπρεκ είναι πως η αμυντική της λειτουργία δείχνει να δουλεύει «ρολόι», έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Τί να το κάνει βέβαια όταν επιθετικά είναι μάλλον «ανύπαρκτη», έχοντας βρει δίχτυα μόλις πέντε φορές στις 9 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος! Αμφίβολος ο σέντερ μπακ Βάλσβικ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα στερηθούν στα σίγουρα τις υπηρεσίες του μπακ Ρεντ.


ΠΡΟΤΑΣΗ: Ακόμα και με τις σημαντικές απουσίες που έχουν οι γηπεδούχοι, θεωρούνται καλύτερη ως ομάδα και θα πάρουν τη νίκη που θα μειώσει την απόσταση από τις κορυφαίες θέσεις της νορβηγικής λίγκας. Επειδή όμως ο απλός τους άσος δεν αποτελεί και τη μεγαλύτερη των αποδόσεων (1.54), θα ποντάρω πως θα βρίσκονται μπροστά στο σκορ από το ημίχρονο, με την τιμή στο στρογγυλεμένο 2.00! Μόνο στην 10Bet.com!

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα