Νορβηγία: Λαβωμένη η επίθεση της Σπάρτα

18:24 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Όιβιντ Χόας η Σπάρτα Σάρπσμποργκ …
υποδέχεται την Μπράν στο ματς με το οποίο κλείνει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής.


Σπάρτα Σαρ.: Αν και απέκτησε πολλούς θαυμαστές για το στυλ και το δυναμισμό της πέρυσι στην προέλαση και άνοδο στην Tippeligaen η γηπεδούχος αγνοεί αυτή τη στιγμή τη χαρά της νίκης στα τελευταία της τέσσερα ματς ενώ μεσοβδόμαδα γνώρισε την ήττα αποκλεισμό στο κύπελλο εκτός έδρας με 3-0 από την Άλεσουντ.
Το χειρότερο όμως για την Σπάρτα
είναι η απώλεια του πρώτου σκόρερ και κεντρικής φιγούρας στην επίθεση Χόας που θα απουσιάσει για τουλάχιστον  ένα μήνα εξ αιτίας τραυματισμού. Εντός έδρας τα πηγαίνει πάντως καλά και η μοναδική της ήττα ήταν κόντρα στη Λίλεστρομ. Παράλληλα αμφίβολη για ανάλογη αιτία είναι η συμμετοχή των Μάικλ Ρον και Τομίας Χέναγκερ. Τέλος άγνωστο είναι ποιος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας καθώς στο ματς κυπέλλου ο Γιακίμ Χέιερ υποβιβάστηκε σε αναπληρωματικό.

Μπραν: Και αυτή όπως και η σημερινή της αντίπαλος είχε ανάμεικτα συναισθήματα από τα ματς της προηγούμενης εβδομάδας καθώς πρώτα ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας  από την μέχρι τότε ουραγό Βίκινγκ  πριν στη συνέχεια αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την δυνατή Άλεσουντ . Σε πολύ καλή κατάσταση παραμένει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κιμ Όχο που έφθασε τα επτά γκολ στη διοργάνωση. Μεσοβδόμαδα χρειάστηκε τη ρουλέτα των πέναλτι για να ξεπεράσει εντός έδρας το εμπόδιο της ουραγού Σόγκνταλ  (2-2 το ματς στην κανονική του διάρκεια και την παράταση) αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το πόσο ασταθής είναι. Στα θετικά ασφαλώς και η επιστροφή του Ρόντολφ Όστιν από τις υποχρεώσεις του με τη Τζαμάικα στο Γκολντ Καπ. Εκτός μάχης πιθανότατα ως το τέλος του δανεισμού του έχει βγει εξ αιτίας τραυματισμού ο Ζουνίνιο αλλά ο έμπειρος αμυντικός Κρίστιαν Κάλβενες παρά το κάταγμα που υπέστη στο ματς με τη Μπραν αγωνίστηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Tips

•    Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία τους ματς ενώ έχουν μόλις μία στα έξι πιο πρόσφατα διάστημα στο οποίο τον απολογισμό τους συμπληρώνουν δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες.
•     Οι  φιλοξενούμενοι έχουν αποτύχει να νικήσουν στα πέντε τελευταία τους ματς και εκτός έδρας μετρούν τρεις σερί ήττες στα ισάριθμα πιο πρόσφατα τους παιχνίδια.
•    Είναι η παρθενική επίσημη τους αναμέτρηση αλλά στο φιλικό ματς προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν η Μπράν επικράτησε 2-0.

Πρόταση: Ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ματς με την ισοπαλία να μοιάζει το πλέον λογικό αποτέλεσμα. Εμείς θα επιλέξουμε το under 2,75nμ’ απόδοση 2,02 στην 10bet. 

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα