Σουηδία: Ποιος να συγκριθεί με την Χέλσινγκμποργκ;

17:13 27/6/2011 - Πηγή: 24wro

Η Χέλσινγκμποργκ συνεχίζει την πορεία της…
προς τον τίτλο και δεν μπορεί να έχει πρόβλημα στην έδρα της ουραγού Χάλμσταντ. Εύκολο έργο και για την Έλφσμποργκ, που υποδέχεται την Σιριάνσκα.
ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ

Έλφσμποργκ: Τα πήγε περίφημα στον εκτός έδρας αγώνα με την Γκέτεμποργκ, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Το τελικό 1-1 ήταν «μαγική» εικόνα, καθώς είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, όμως στο τέλος κινδύνεψε ακόμα και με ήττα. Επιστρέφει στην έδρας μετά από δύο ματς, στα οποία δεν σημείωσε νίκη. Παραμένει στην δεύτερη θέση, όμως
απόκτησε συγκάτοικο την Κάλμαρ και πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Χέλσινγκμποργκ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των μέσων Σβένσον (11/0), Ισιζάκι (9/1) και Έρικσον (7/1), με τον τελευταίο να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Σιριάνσκα: Πέτυχε μια νίκη απ’ αυτές που λογίζονται σαν εξάποντα. Επικράτησε με 3-1 της Μίαλμπι και προς το παρών αποσπάστηκε από την ζώνη του υποβιβασμού. Ειδικά στην έδρα της δείχνει να είναι αξιόμαχη και αυτό σίγουρα μπορεί να την βοηθήσει για να παραμείνει στην κατηγορία της, που είναι ο στόχος της. Τραυματίας είναι ο αμυντικός Σλέιμαν (2/0) και ο μέσος Αρνένγκ (4/0), ενώ δύσκολα θα προλάβουν ο αμυντικός Ντουρμάζ (10/0) και ο μέσος Μπάθ – Σιόλμπουμ (4/0).

Tips:


*Πανίσχυρη στην έδρα της είναι η Έλφσμποργκ, που μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Όλα τα ματς έχουν λήξει over, ενώ ο απολογισμός τερμάτων είναι 16-6.
*Η Σιριάνσκα δεν τα πάει καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας μία νίκη και πέντε ήττες. Μάλιστα έχει σκοράρει μόλις μια φορά, ενώ τα πέντε ματς έχουν λήξει under.


ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ



Νόρκεπινγκ: Αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους οκτώ αγώνες και πλέον έχει μπλέξει. Τραγική στην έδρα της ΑΪΚ Στοκχόλμης, έχασε άνετα με 3-0 και επιβεβαίωσε την κακή κατάσταση που βρίσκεται. Επειγόντως ανασύνταξη για μια ομάδα, που πριν από ένα μήνα ήταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεν υπολογίζονται ο επιθετικός Τόρβαλντσον (12/4) και ο αμυντικός Φρίμπεργκ ντα Κρουζ (12/2).

Κάλμαρ: Πήρε μια δύσκολη νίκη με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η ουσία ήταν οι τρεις βαθμοί στο αγώνα με την Γκάις (2-1), με τους οποίους έφτασε στην δεύτερη θέση. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπόρεσε και ξεπέρασε την ήττα από την Μάλμε και δείχνει και πάλι δυνατή. Αν βελτιώσει και την επίδοση της στα εκτός έδρας ματς, τότε είναι ικανή να φτάσει πολύ ψηλά. Ο αμυντικός Θόρμπιομσον (9/0) είναι η μοναδική σημαντική απουσία της.

Tips:


*Μακριά από τη νίκη για οκτώ αγώνες ή αν θέλετε δύο μήνες είναι η Νόρκεπινγκ. Τελευταία της επιτυχία στις 24 Απριλίου στην έδρα της Τζουργκάρντεν.
*Δεν συνάδει με την βαθμολογική θέση της Κάλμαρ ο απολογισμός της στα εκτός έδρας ματς. Έχει μια νίκη και μια ισοπαλία σε έξι αγώνες και μάλιστα τα πέντε απ’ αυτά έληξ
Keywords
Τυχαία Θέματα