Ν.ΝΤΟΜΙ: Μπορεί τη νίκη ο Ολυμπιακός

16:01 23/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ντιντιέ Ντομί έφυγε το καλοκαίρι του 2010 από τον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα του...
Πειραιά, παρακολουθεί όμως ακόμη την πορεία της (είχε μάλιστα βρεθεί πρόσφατα στο Καραϊσκάκη και είδε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ) και ενημερώνεται
για τα νέα της.
Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στο Sportaction.gr για το παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" με τη Μαρσέιγ και τόνισε πως: "φυσικά και μπορεί ο Ολυμπιακός να νικήσει στη Μασσαλία. Δε θα είναι καθόλου εύκολο, δεν είναι όμως και αδύνατο για τον Ολυμπιακό ειδικά αν πιάσει απόδοση σαν αυτήν σε Αγγλία και Γερμανία και έχει αυτή τη φορά την τύχη με το μέρος του. Περιμένω τον Ολυμπιακό να θελήσει να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό, να πιέσει από την αρχή ψηλά και να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Αν τα καταφέρει, θα αυξήσει και τις πιθανότητες του να κάνει κάτι καλό".
Ο Ντομί ξεκαθαρίζει πως: "και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός είχε την ατυχία να μην έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και αυτό του στοίχισε γιατί τότε η Μαρσέιγ ήταν σε πολύ κακή αγωνιστική φάση. Τώρα και οι δύο ομάδες έχουν ανέβει πολύ και θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι".
Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός; "Σίγουρα δεν πρέπει να αιφνιδιαστεί από τη Μαρσέιγ και να μπει με ψυχραιμία και συγκέντρωση. Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Βαλβέρδε θα έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για ένα τέτοιο παιχνίδι. Σημάντικο είναι επίσης να δοθεί προσοχή στις αντεπιθέσεις της Μαρσέιγ καθώς έχει πολλούς παίκτες που είναι δυνατοί και γρήγοροι και μπορούν να κάνουν ζημιά".
Κλείνοντας, ο Γάλλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον φίλο του, Ράφικ Τζεμπούρ: "είναι αλήθεια ότι είμαστε φίλοι με τον Ράφικ από παλιά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στον Ολυμπιακό και ακόμη περισσότερο που σκοράρει συνεχώς και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλω πολύ μάλιστα να τον δω να πετυχαίνει γκολ και κόντρα στη Μαρσέιγ".

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα