Ν.Καλάθης: Δεν το έχω πιστέψει ακόμα...

22:40 9/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην τηλεόραση της Nova...
για την κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας και όχι μόνο…
Για την κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας ο Νικ Καλάθης είπε:
«Πολύ ενθουσιασμένος. Καταφέραμε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο, απομένουν άλλοι δύο στόχοι, το κύπελλο και το πρωτάθλημα είμαι πολύ ευχαριστημένος που η ομάδα μου τα κατάφερε. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες για να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς έχει συμβεί».
Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας ήταν πολύ δύσκολη όμως:
«Ήταν μία δύσκολη σεζόν σκληρή έπαιξε σωστά την κατάλληλη στιγμή και κατάφερε να φτάσει στο Φάιναλ Φορ. Πιο δύσκολη ήταν η κανονική περίοδος παρά το Φάιναλ Φορ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ήταν εύκολοι οι αγώνες στη Βαρκελώνη».

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των «πρασίνων» είναι η καλύτερη δυνατή:
«Είμαστε μία οικογένεια, όλοι λειτουργούμε έτσι, από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση».

Για τον εαυτό του υπογράμμισε:
«Κάθε μέρα γίνομαι όλο και καλύτερος. Επόμενος στόχος μας είναι το κύπελλο. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά, προκειμένου να είμαστε όλο και καλύτεροι. Είμαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί με τον Ζέλικο Οπράντοβιτς. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι παραπάνω και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω».

Για το μυστικό της επιτυχίας της άμυνας πάνω στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο τόνισε:
«Δεν υπάρχει μυστικό της άμυνας μου πάνω στον Ναβάρο. Ο προπονητής μου με εμπιστεύτηκε σε αυτόν τον σημαντικό ρόλο και με την βοήθεια των συμπαικτών μου, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ανέφερε:
«Του αξίζουν τα πάντα ότι έχει καταφέρει το έχει κάνει με μεγάλο κόπο και μαθαίνουμε πολλά κάθε μέρα από αυτόν. Είναι ένας ολοκληρωμένος μπασκετμπολίστας».

Συνεχίζοντας για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού υπογράμμισε:
«Με βοηθάει πάρα πολύ είναι πολύ καλός άνθρωπος βγαίνουμε μαζί και με συμβουλεύει σε ότι κάνω. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ανέφερε:
«Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι. Μας έχουν βοηθήσει όλη τη σεζόν όχι μόνο εδώ αλλά και στην Βαρκελώνη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς αυτούς και όταν τους είδαμε στο αεροδρόμιο τρελαθήκαμε».

Όσον αφορά για τη σιγουριά που αισθάνθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Final-4 της Βαρκελώνης:
«Ήμασταν πολύ σίγουροι για τον εαυτό μας και οποιαδήποτε δυσκολία θα μπορούσαμε να την αντιμετωπίσουμε».

Τέλος για το πότε θα είναι έτοιμος να μιλήσει και στα ελληνικά, απάντησε:
«Πολύ σύντομα, με βοηθούν οι συμπαίκτες μου και στην επόμενη συνέντευξη μάλλον θα μπορώ να σας απαντήσω και στα ελληνικά».


Onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα