Νέες καταγγελίες - φωτιά για τον Στρος Καν

02:05 20/5/2011 - Πηγή: 24wro

Νέος εφιάλτης για τον Ντομινίκ Στρος Καν, που βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση στις φυλακές Ράικερς, καθώς...



 εκφράζονται φόβοι για πιθανή απόπειρα να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Το σενάριο-σοκ προέρχεται από την εφημερίδα «New York Post», που αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο η καμαριέρα που τον κατήγγειλε για βιασμό να είναι φορέας του AIDS,
με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η αμερικανική εφημερίδα, το διαμέρισμα στο Μπρονξ όπου ζει η «Οφηλία» ή Ναφισάτου Ντιάλο, είναι σε πολυκατοικία στην οποία διαμένουν φορείς ή ασθενείς με AIDS. Προτού, μάλιστα, μετακομίσει σε αυτό το διαμέρισμα, τον περασμένο Ιανουάριο, ζούσε πάλι στο Μπρονξ σε σπίτι που βρισκόταν δίπλα σε κέντρο για ασθενείς με AIDS. Οπως δήλωσε στην εφημερίδα εργαζόμενος στο συγκεκριμένο κέντρο, για να μείνει κάποια οικογένεια σε αυτά τα διαμερίσματα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον ένα ενήλικο μέλος με AIDS! Η «New York Post» προσθέτει δε ότι το διαμέρισμα στο οποίο μένει δεν είναι νοικιασμένο στο όνομά της, αλλά έχει διατεθεί σε αυτήν από το κέντρο βοήθειας σε ασθενείς με AIDS «Harlem United».

Εκπρόσωποι του κέντρου, σχολιάζοντας την πολιτική του απέναντι στους ασθενείς συμπλήρωσαν ότι είναι σύνηθες το φαινόμενο αυτοί οι άνθρωποι να αλλάζουν κατοικίες, αλλά αρνήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα αν η «Οφηλία» είναι ασθενής, επικαλούμενοι το ιατρικό απόρρητο. Δεδομένου, όμως, ότι είναι η μόνη ενήλικη που ζει στο διαμέρισμα, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος της, τα συμπεράσματα είναι μάλλον εύλογα.

Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι οι δεσμοφύλακες του Ντομινίκ Στρος Καν έχουν εντολή να πάρουν όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε ο υπόδικος να μην προκαλέσει κακό στον εαυτό του. Οι φύλακες τον παρακολουθούν είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο, ενώ του έδωσαν παπούτσια χωρίς κορδόνια, καθώς κατά την εξέταση του Στρος Καν από ειδικούς ψυχολόγους πριν φυλακιστεί φέρεται να «είπε κάτι ή να έκανε κάτι που τους δημιούργησε την υποψία ότι είναι αυτοκαταστροφικός», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νόρμαν Σίμπρουκ, πρόεδρος της ένωσης των δεσμοφυλάκων. Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι στο κελί του Ντομινίκ Στρος Καν υπάρχει ειδικός αναπνευστήρας για την αντιμετώπιση της υπνικής άπνοιας από την οποία πάσχει ο πολιτικός.


Δεν ήξερε ποιος ήταν ο άνθρωπος που πήγε να τη βιάσει!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ταυτότητα της καμαριέρας καθώς αυτή έχει πλέον δικηγόρο που δίνει και συνεντεύξεις για λογαριασμό της. Ο Τζέφρι Σαπίρο λοιπόν ξεκαθαρίζει ότι η Ναφισάτου Ντιάλο είναι χήρα, κατάγεται από την αφρικανική Γουινέα και έχει μια κόρη δεκαπέντε ετών. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη πριν από επτά χρόνια και «δεν είχε ιδέα για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε να τη βιάσει και ενημερώθηκε για την ιδιότητά του από έναν φίλο της που την πήρε τηλέφωνο».

Το ίδιο τυχαία φαίνεται ότι επέλεξε η καμαριέρα και τον άνθρωπο που θα την εκπροσωπήσει κόντρα στους δικηγόρους-μεγ
Keywords
Τυχαία Θέματα