Νέα επίθεση Τζίγκερ σε Βγενόπουλο

20:32 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Νέα επίθεση προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης...
με την οποία ουσιαστικά τον κατηγορεί ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο για το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα οργισμένος ο τόνος γραφής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,
με τον Τζίγκερ να κάνει λόγο για κλίμα ομηρίας και τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται άνθρωποι που θα ήθελαν να αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας. Ο Τζίγκερ με τη δήλωσή του αυτή, αποκαλύπτει το περιεχόμενο των θέσεων που ανέπτυξε ενώπιων των παλαιμάχων, στους οποίους χαρακτήρισε ιστορική τη συμφωνία για την αποχώρησή της οικογένειας Βαρδινογιάννη από την ΠΑΕ και πως σε κανέναν από εκείνους τους κανόνες της συμφωνίας δεν υπήρξε όρος για τη ΓΗΠΕΛ.
Ο Τζίγκερ κάνει λόγο για προσχηματική αποχώρηση και μονομερή λήξη της συμφωνίας από την πλευρά του Βγενόπουλου, αφού στα επεισοδία με τον Ολυμπιακό Βόλου, έδειξε περισσή ευαισθησία και προκαλεί αίσθηση η αναφορά του στα πρόσφατα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για τα οποία λέει πως έμεινε ασυγκίνητος ο Βγενόπουλος: «Ισως γιατί τα είχε προβλέψει...».
Στο κομμάτι της ΓΗΠΕΛ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μιλάει για... ανακάλυψη του Βγενόπουλου της... τοξικότητάς της, ως εμπόδιο για τη νιοστή επανείσοδό του στον Παναθηναϊκό, πως κάθε φορά που συμφωνούσε σε ένα όρο ο συνομιλητής του έθεσε έναν επόμενο που ήταν πιο παράλογος και εξωπραγματικός. Και μιλάει ευθέως για... προφανή στόχο αυτής της διαδικασίας τη δημιουργία αδιεξόδου και τη στοχοποίησή του ως αποκλειστικού υπεύθυνου για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.
Συνεχίζοντας ο Τζίγκερ καλεί ευθέως, αφού επαναλαμβάνει την οριστική απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να φύγει απ' τον Παναθηναϊκό, να τοποθετηθούν ανάλογα όσοι δεν έχουν σκοπό να αναλάβουν τη διοίκηση ή να βάλουν χρήματα, ώστε να βρεθεί χώρος για να ευδοκιμήσουν νέες προσπάθειες μακριά από τη νοσηρή, όπως τη χαρακτηρίζει, σημερινή κατάσταση. Διαβεβαιώνει πως δεν είναι αυτός που επιδιώκει τον «πόλεμο», δεν συντηρεί το κλίμα και δεν διοργανώνει συλλαλητήρια και για πρώτη φορά μιλά δημόσια για κλίμα ομηρίας και τρομοκρατίας που αποτρέπει Παναθηναϊκούς να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν την ομάδα.
Και δεν παρέλειψε, να κάνει αυτοκριτική και για την αποτυχία της πολυμετοχικότητας, λέγοντας πως δεν κατόρθωσε να αποχαρακτηριστεί από ονοματεπώνυμα, για να καταλήξει με το μήνυμα αισιοδοξίας προς τους παλαιμάχους, για την πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει, την οποία θεωρεί όντως ενωτική και ζητά να διαφυλαχτεί, αλλά και να υποστηριχθεί έμπρακτα από όλους τους Παναθηναϊκούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βαρδινογιάννη
«Συναντήθηκα σήμερα με την αντιπροσωπεία του σωματείου παλαιμάχων, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημά τους να συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα του Παναθηναϊκού:
Τα βασικά σημεία για τα οποία τοποθετήθηκα ήταν τα εξής:
Τον Σεπτέμβριο του 2010 η οικογένεια μου και εγώ, μετά από ένα θερμό καλοκαίρι, οδηγηθήκαμε στην
Keywords
Τυχαία Θέματα