Νέα διάσταση αισθησιασμού

23:11 4/1/2012 - Πηγή: 24wro
Με τη δύναμη ενός αρώματος τόσο προσωπικού και ιδιαίτερου όσο το ίδιο σας το δέρμα...
μπορείτε να ανακαλύψετε την αισθησιακή σας πλευρά.
«Ο μοντέρνος αισθησιασμός είναι τρυφερός, άνετος και ανεπιτήδευτος. Πηγάζει από μια αντίληψη που βλέπει το δέρμα ως την πύλη για τις πιο βαθιές αισθητηριακές εμπειρίες της ζωής. Η τρυφερότητα του αγγίγματος και η επαφή με το γυμνό δέρμα δίνει μια πιο έντονη, πιο προσωπική διάσταση σε αυτές τις στιγμές, κάνοντάς μας να ζούμε και να αισθανόμαστε πιο βαθιά», λέει η Karyn Khoury, Senior Vice President
of Corporate Fragrance Development Worldwide της Estee Lauder.
«Το Sensuous Nude εκφράζει αυτή την αντίληψη του μοντέρνου αισθησιασμού και φέρνει στο φως όλη τη θέρμη και την τρυφερότητα μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση στις πιο ανοιχτές και ελεύθερες στιγμές της» σημειώνει η Karyn.
Το Sensuous Nude είναι η φυσική εξέλιξη του ταξιδιού των συναισθημάτων και των αισθήσεων που ξεκίνησε με το λανσάρισμα του Sensuous, και γεννήθηκε από την αίσθηση του θερμού, γυμνού δέρματος και την προσωπική, απελευθερωμένη φύση του μοντέρνου αισθησιασμού.
Δεν υπάρχει τίποτε πιο αισθησιακό, πιο προκλητικό ή πιο γοητευτικό από μια γυναίκα που νιώθει άνετα με το δέρμα της, και το Sensuous Nude είναι ένα άρωμα φτιαγμένο για να ζει και να αναπνέει πάνω στο γυμνό δέρμα. Εθιστικό, πολυεπίπεδο και τρυφερό, είναι ένα άρωμα που αποκαλύπτει την αληθινή γυναίκα κάτω από το βελούδινο άγγιγμά του και ενσαρκώνει τις μοντέρνες πλευρές της σημερινής γυναίκας: θέρμη, λάμψη, θηλυκότητα.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα