Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 4 έως 7 Ιανουαρίου

23:02 4/1/2012 - Πηγή: 24wro
Τι μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες για το ερχόμενο τριήμερο; ...

Άνω-κάτω (πίστα)

Οι πλανήτες περιμένουν στην αφετηρία ζεσταίνοντας τις μηχανές τους.

Το πράσινο ανάβει και βρουμ! Πρώτος ξεκινά ο Ερμής με τα χαρακτηριστικά φτερωτά πέδιλα, ενώ πίσω του ακολουθούν η τσαχπίνα Δήμητρα, ο master Ήλιος και ο κατακόκκινος Άρης.

Ο καιρός είναι καταπληκτικός, ιδανικός θα έλεγε κανείς για
έναν αγώνα Φόρμουλα 1 και οι θεατές στο Διεθνές Πλανητοδρόμιο απολαμβάνουν το θέαμα, πίνοντας μπύρες και τρώγοντας πατατάκια ή τα νύχια τους.

Ο Ερμής στον Τοξότη, με σπόνσορα την Ντίσνεϊλαντ και πολύχρωμα φιογκάκια στο τιμόνι, ελίσσεται πάνω στην πίστα με επιδέξιους χειρισμούς ενώ η Δήμητρα στους Ιχθύες με ανοικτή την οροφή και το μαντήλι της να ανεμίζει χαιρετά τα πλήθη που την επευφημούν, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο Κοσμοπόλιταν.

« Πως ανοίγουν τις σαμπάνιες», στην σελίδα 35...

Ξοπίσω της, ο Ήλιος στον Αιγόκερω, έμπειρος και σίγουρος για την επερχόμενη νίκη, προβληματίζεται μόνον για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Γιατί δεν μπορεί, ένας πρωταθλητής να είναι ίσα κι όμοια με τους νέοπες...

Μα τι κάνει ο χριστιανός; Ο Άρης στην Παρθένο, αφηνιασμένος που έχασε την pole position στα προκριματικά, σπινιάρει στην στροφή καβαλάει το προστατευτικό διάζωμα και στριμώχνει τον Ήλιο, όπως ο Μπεν Χουρ τον Μεσσάλα στο Κολοσσαίο. Άκου τέταρτος... Θα βγει πρώτος ο κόσμος να χαλάσει!

Προσπερνώντας, υψώνει το δάκτυλο στον Ήλιο... Χα! Τον έφαγα τον μεγάλο, μονολογεί. Πάμε τώρα για τα τσικό...

Πόλεμος πατήρ πάντων

Όταν τα πλανητικά μονοθέσια μαρσάρουν στις άνω πίστες, εμείς στις κάτω ακολουθούμε το ρυθμό.

Και το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Ήλιου με τον Άρη, που σχηματίζεται με ακρίβεια την Παρασκευή, αναμένεται να τονώσει και να τονίσει τους ανταγωνισμούς, τις πρωτοβουλίες, τις αυθαιρεσίες και τα απανταχού «αντάρτικα».

Παρθένοι, Αιγόκεροι και Τοξότες καλούνται πρώτοι να ριχτούν στην μάχη της επικράτησης, γνωρίζοντας πως στην περίπτωση που δεν το πράξουν από μόνοι τους θα αναγκαστούν ...εκ των πραγμάτων.

Μαζί τους και κάθε ένθερμος θιασώτης του «άντρα θέλω, τώρα τον θέλω», η κάθε μειοψηφών αλλά επιμένων που είναι προορισμένος να «ρίχνει κύβους» και να κινεί την ιστορία. Κι αν τύχει και η καθημερινότητα γίνει ζούγκλα, τότε σίγουρα ένας Ταρζάν είναι απαραίτητος!

Φυσικά, η ανάληψη δράσης δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε καλή, ούτε κακή εξ ορισμού. Έχουν μεγάλη σημασία η κατεύθυνση και πολύ περισσότερο τα προσόντα που την συνοδεύουν.

Σε κάθε περίπτωση ατυχήματα, σπασίματα και ...πρηξίματα κυριολεκτικά ή μεταφορικά είναι στο πρόγραμμα, από την άλλη όμως είναι βέβαιο πως πολλές από τις «παλληκαριές» των ημερών μπορεί να στεφθούν με επιτυχία, εφ’ όσον κοντά στο θυμικό μας σταθεί και η γνώση.

Να σημειώσω πως αυτές τις ημέρες η θέση του αστρικού Άρη είναι στις 27 του Λέοντα, οπότε συνολικά οι τελευταίοι και των υπό
Keywords
Τυχαία Θέματα