Να σεβαστούν τον πόνο της ζήτησε η σύντροφος του Monteith

10:43 16/7/2013 - Πηγή: 24wro

Να σεβαστούν τον πόνο και το δράμα που περνάει, ζήτησε η Lea Michelle από τα ΜΜΕ....

Η 26χρονη ηθοποιός και επί δυο χρόνια σύντροφος του 31χρονου πρωταγωνιστή της σειράς «Glee», Cory Monteith, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο αγαπημένος της είναι νεκρός.

Όπως σας γράψαμε ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστά ακόμα τα αίτια του θανάτου του, με το ενδεχόμενο της δολοφονίας να έχει αποκλειστεί.

Από
το Σάββατο, έχει ξεσπάσει τεράστιος σάλος με το θέμα, ενώ τα social media έχουν πάρει φωτιά, με τους celebrities ο ένας μετά τον άλλον να εκφράζουν τη λύπη τους για τον άδικο χαμό του 31χρονου ηθοποιού.

Μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, η 26χρονη σύντροφος του, Lea Michelle, έκανε δήλωση στην οποία ζητά να σεβαστούν τον πόνο της:

«Ζητάμε από όλους σας, να σεβαστείτε και να δείξετε ευαισθησία στις δύσκολες στιγμές που ζει η Lea, αυτές τις τραγικές στιγμές».

Σύμφωνα δε με φίλους της ηθοποιού που είναι δίπλα της αυτές τις δύσκολες ώρες, η Lea Michelle είναι «απόλυτα υστερική και εντελώς απαρηγόρητη. Έχει πέσει στα πατώματα και δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα».

Βλέπετε, ένα μήνα πριν, η ηθοποιός δήλωνε περήφανη που ο αγαπημένος της είχε καταφέρει ν΄αφήσει πίσω του την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά, μιας και ήταν η δεύτερη φορά που ο Cory έμπαινε σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ένα μήνα μετά, ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί το τραγικό του τέλος.

Λύση στο μυστήριο, αναμένεται να δοθεί μέσα στις 2-3 επόμενες μέρες, οπότε και θα βγουν τ΄αποτελέσματα της νεκροψίας και της τοξικολογικής εξέτασης, οι οποίες επισπεύθηκαν, λόγω του τεράστιου δημόσιου ενδιαφέροντος που υπήρξε για τον 31χρονο ηθοποιό.

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα