Μητέρα έγινε η Ρούμπι

14:26 20/12/2011 - Πηγή: 24wro


Η νεαρή Μαροκινή Καρίμα Ελ Μαχρούμπ, γνωστή ως Ρούμπι, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο δίκης σε βάρος του ...
πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γέννησε το πρωί της Δευτέρας στη Γένοβα ένα κοριτσάκι, στο οποίο δόθηκε το όνομα Σοφία Αΐντα.

Το μωρό ζυγίζει 3,560 κιλά και τόσο το βρέφος όσο και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους, δήλωσε στα ιταλικά ΜΜΕ ο πατέρας του παιδιού Λούκα Ρίσο, ιδιοκτήτης μέχρι πρόσφατα δυο ντισκοτέκ στη Γένοβα στις οποίες εργαζόταν η 19χρονη
Ρούμπι.

«Είναι αδύνατο να περιγράψω τη χαρά μου» πρόσθεσε ο Ρίσο.

Η Ρούμπι έδωσε το όνομά της στο ροζ σκάνδαλο που ενέπλεκε τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μιλάνου, ο Καβαλιέρε πλήρωσε περίπου δέκα φορές στο διάστημα από το Φεβρουάριο ως το Μάιο του 2010 τη Ρούμπι, η οποία ήταν τότε ανήλικη, για να κάνει σεξ μαζί της.

Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται επίσης για κατάχρηση εξουσίας επειδή άσκησε πίεση στην αστυνομική διεύθυνση του Μιλάνου για την απελευθέρωση της Ρούμπι ένα βράδυ στα τέλη Μαΐου του 2010 μετά τη σύλληψή της για κλοπή.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι παρενέβη για να αποτρέψει διπλωματικό επεισόδιο επειδή νόμιζε ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του Αιγύπτιου πρώην προέδρου, Χόσνι Μουμπάρακ -κάτι που φυσικά δεν ίσχυε.

Στη δίκη που διεξάγεται στο Μιλάνο από τον Απρίλιο, αστυνομικοί κατέθεσαν ότι την περίοδο εκείνη η Ρούμπι εκδιδόταν. Η Μαροκινή το αρνείται.
Keywords
Τυχαία Θέματα