Μιραλάς: Τελειώνει το «σήριαλ» ή θα παιχτεί ένα ακόμη επεισόδιο;

10:10 5/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κέβιν Μιραλάς δεν το έχει κρύψει ότι θέλει σαν «τρελός» να συνεχίσει να αγωνίζεται...
στον Ολυμπιακό, τονίζοντάς το καθημερινά. Είναι όμως ένα αληθινό στοιχείο ή απλά λέει όσα θέλει να ακούσει ο κόσμος;

Ήρθε η ώρα να το αποδείξει, αν λέει αλήθεια. Γιατί με όσα έγιναν την Τετάρτη (04/05) δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι δεμένος με την ομάδα, όσο λέει. Οι άνθρωποι της ομάδας με εντολή του Βαγγέλη
Μαρινάκη δέχτηκαν να συζητήσουν το 1,5 εκατομμύριο που ζητούσε.

Αυτός όμως αρνήθηκε τη νέα ρήτρα που του προτάθηκε και φτάνει τα 10 εκατομμύρια. Την Πέμπτη αναμένεται να γίνει μια ακόμη συνάντηση ανάμεσα στον μάνατζερ του και τους πρωταθλητές Ελλάδος και να δούμε αν θα τελειώσει το «σήριαλ» που διαρκεί περίπου έξι μήνες. Το θέμα είναι όμως να δεχτεί και η πλευρά του παίκτη, την αναπροσαρμογή του συμβολαίου και με την ρήτρα που ζητά η ΠΑΕ, καθώς παρά το γεγονός ότι το συμφωνητικό που είχε υπογράψει το καλοκαίρι όταν ήρθε σαν δανεικός, αλλά χρήματα έλεγε ότι θα παίρνει και οι Πειραιώτες του δίνουν περισσότερα.

Το μόνο που του ζητούν είναι να δεχτεί την ρήτρα. Αυτό που περιμένουμε να δούμε εμείς, είναι αν τελικά ο Κέβιν Μιραλάς θα δεχτεί τελικά την πρόταση του Ολυμπιακού ή αν οι Πειραιώτες υποχωρήσουν λίγο στην ρήτρα. Βέβαια, υπάρχει ένα ακόμη σενάριο. Ποιο είναι αυτό; Να μείνει το συμβόλαιο που υπάρχει με την ρήτρα των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και να μην του γίνει η αύξηση αποδοχών. Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι το νέο επεισόδιο του «σήριαλ» και μετά το ραντεβού του Ενροτό με την πλευρά των πρωταθλητών που θα γίνει το απόγευμα, θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα.

Βλέπει με καλό... μάτι τον Αμπντούν ο Βαλβέρδε

Θετικά βλέπει την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ελέγξει τον παίκτη και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο «Τσινγκούρι» έδειξε την εκτίμηση που τρέφει στον παίκτη της Καβάλας με τις κινήσεις του και τα λόγια του στην εκδήλωση για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Όλα δείχνουν ότι παίκτης θα είναι μάλλον μια από τις πρώτες κινήσεις των «ερυθρόλευκων» και το μόνο που περιμένουμε είναι να δούμε τι θα γίνει τελικά στην συγκεκριμένη περίπτωση.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα