ΕΛΙΑΜΕΠ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Η μαντάμ η Αρβελέρ...Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ Ahrweiler ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ!

απάντηση στις δηλώσεις της Αρβελέρ στο Mega (που αλλού;) που μας λέει μπάσταρδους και απόγονους Αλβανών, Σλάβων και λοιπών φυλών του Ισραήλ. Μπορείτε να τις δείτε σε βίντεο καθώς και να διαβάσετε αξιόλογες απαντήσεις εδώ καθώς κι εδώ κι εδώ . Την πιο καλή όμως την δίνει ο φίλος Χριστοφόρος παρακάτω γιατί μαθαίνουμε από που κρατάει η σκούφια της και.....
πώς έγινε αυτό που είναι για να λέει αυτά που λέει.

Η μαντάμ η Αρβελέρ...
Πού’ ναι και μεγάλη
λέρ’! Λεβέντες μου, έλεγα σήμερα να σας κάνω ανακεφαλαίωση των όσων κουβεντιάσαμε καθώς και παρουσίαση των διδαγμάτων που μας προσφέρει η ιστορία του ΕΛΙΑΜΕΠ και των ανθρώπων του. Κάποιος όμως από σας, καλό παλληκάρι όπως φαίνεται, ρίχτηκε στην μαντάμ Αρβελέρ. Ωραία της τάπε, αλλά κάπως άτεχνα ο καημένος. Έτσι, αναβάλλεται η ανακεφαλαίωση και εξαγωγή συμπερασμάτων για την επόμενη φάση.

Το λοιπόν, σήμερα, παιδιά, θα ασχοληθούμε με τη μαντάμ Αρβελέρ. Δεν έχει άμεση σχέση με το ΕΛΙΑΜΕΠ, αλλά κάνει κι αυτή ό,τι μπορεί, για να διαβρωθεί το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων. Έτσι βάζουμε τη δράση της σε «Παράρτημα».

Λοιπόν, η ενλόγω μαντάμ είναι από τη Μικρά Ασία και –όπως κάνουνε ορισμένοι Μικρασιάτες- θεωρεί τους Παλιοελλαδίτες υπεύθυνους για τον ξεριζωμό της κ.λ.π. Τώρα βέβαια, αν της έλεγε κανείς να φύγει από τα Παρίσια όπου κατοικοεδρεύει και να επιστρέψει στο Εσκί Σεχίρ ή το Αφιόν Καραχισάρ ή, έστω, το Τομλού Μπουνάρ από όπου κατάγεται η οικογένειά της, δεν ξέρω κατά πόσον θα έδειχνε προθυμία να επιστρέψει στη «γενέτειρά» της. (Όπως και πολλοί άλλοι, επαγγελματίες Μικρασιάτες, οι οποίοι κλαίγονται, στα υπερπολυτελή διαμερίσματά τους της Πολιτείας και της Κηφισιάς για τις χαμένες πατρίδες τού Μπουρντούρ, τού Καραχάν και τού Αντάπαζαρ, μα αν τους έλεγε κανείς «φύγε ρε, οι Τούρκοι σε αφήνουν να γυρίσεις πίσω και χωρίς βίζα μάλιστα» θα έκανε τον χαζό, πως τάχαμου δεν καταλαβαίνει τι του λένε και άλλα τέτοια – συνήθη και γνωστά).

Λοιπόν η μαντάμ Αρβελέρ, λεγόταν, προτού παντρευτεί, Γλύκατζη. Στη Γαλλία βρέθηκε λόγω των γεγονότων της δεκαετίας του 1940. Ήταν προοδευτικών αντιλήψεων άτομον, με μαρξιστική θεώρηση του κόσμου αλλά και κορίτσι της Εκκλησίας. Α, όλα κι όλα! Μαρξίστρια-μαρξίστρια αλλά και ευσεβής-ευσεβής! Στην Καισαριανή όπου έμενε προπολεμικώς είχανε να το λένε: δεν έχανε εσπερινό για εσπερινό και κυριακάτικη λειτουργία για κυριακάτικη λειτουργία! Και τα υπόλοιπα τα ξέρετε: νά σαρανταήμερες νηστείες μετά τις απόκρεω, νά τη Μεγάλη Εβδομάδα να τρώει μόνο κανα παξιμαδάκι το 24ωρο κ.τ.λ., κ.τ.λ. Πάνω σε αυτά, τα ευλαβή και τα νηστίσιμα όμως ήλθε ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος και τα μετέπειτα και... γενικώς τής έφεξε! Διότι οι κομμουνιστές, λεβέντες μου, δεν είχανε υποστήριξη, όπως ακόμα φαντάζονται οι αφελείς και ανόητοι, από τη Σοβιετική Ρωσία αλλά από τις Δυτικές χώρες και ιδίως τη Γαλλία και την... Αμερική. Ναι, ρε παιδιά! Τις ΗΠΑ! Οι οποίες ΗΠΑ από τη μια βαράγανε τους αντάρτες του Δημοκρατικο
Keywords
Τυχαία Θέματα