Μικρή βελτίωση του καιρού

10:41 16/11/2011 - Πηγή: 24wro
Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά και βόρεια της Αττικής. Οι άνεμοι θα πνέουν...
βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος θα είναι καιρός
στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από -4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο.

Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά με πιθανότητα στην Εύβοια για ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Γενικά αίθριος θα είναι καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά ανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές στη βόρεια Κρήτη ενώ τις πρωινές ώρες ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα και στις Κυκλάδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

newsbomb.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα