Μιχελάκης: Καταδικάζουμε την επίθεση στον Πεταλωτή

15:50 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Την χθεσινή επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο καταδίκασε σήμερα...
ο Γιάννης Μιχελάκης κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Η θέση μας απέναντι σε παρόμοια γεγονότα είναι σταθερή και κρυστάλλινη. Την έχω διατυπώσει πολλές φορές έως τώρα και την επαναλαμβάνω: Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, όποια αίτια κι αν έχει, όποιο πρόσχημα κι αν επικαλείται, όπου κι αν εκδηλώνεται, εναντίον όποιου κι αν στρέφεται», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
«Συνυπογραφή στο λάθος δεν πρόκειται να υπάρξει»
«Η κυβέρνηση δεν ζητά συναίνεση. Ζητά από τον Αντώνη Σαμαρά
συνυπογραφή. Συνυπογραφή στο λάθος. Συνυπογραφή στη συνέχιση μιας συνταγής, που αποδεδειγμένα πλέον δεν σώζει, αλλά σκοτώνει την οικονομία και διαλύει την κοινωνία. Τέτοια συνυπογραφή δεν πρόκειται να υπάρξει. Αντιπροτείνουμε επαναδιαπραγμάτευση, για να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από το Μνημόνιο», επανέλαβε ο Γιάννης Μιχελάκης, δίνοντας ουσιαστικά και το στίγμα των όσων θα μεταφέρει τις επόμενες ημέρες, στις Ευρωπαϊκές του συναντήσεις, ο Αντώνης Σαμαράς.
Για τους «Αγανακτισμένους»
«Εμείς δεν διχάζουμε το λαό, τον ενώνουμε. Ακούμε τι λέει. Νιώθουμε τις αγωνίες του. Χαιρόμαστε τις ειρηνικές διαμαρτυρίες του στις πλατείες. Που γίνονται πια όχι με κομματικούς στρατούς, όχι με κομματικές σημαίες, αλλά με μεγάλες πανεθνικές κινητοποιήσεις, κάτω από σύμβολα που ενώνουν: Με ελληνικές σημαίες!», σημείωσε, θυμίζοντας κατά λέξη την τοποθέτηση Σαμαρά από το Ηράκλειο της Κρήτης.
«Το μόνο που προειδοποιούμε, επειδή εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά: Προσέξτε την οργή που γίνεται απελπισία. Προσέξτε τη μισαλλοδοξία, το χειρότερο εχθρό της λαϊκής δύναμης. Μην ενδώσετε στον πειρασμό της απελπισίας, που κάποιους – λίγους – τους οδηγεί σε ακρότητες! Κακό κάνουν στο κίνημά σας… Μην αποδεχθείτε το σαράκι της μισαλλοδοξίας!», είχε μάλιστα σημειώσει στην ίδια ομιλία ο αρχηγός της ΝΔ.
newsbomb 
Keywords
Τυχαία Θέματα