Μια αληθινή ιστορία βγαλμένη από τη σειρά… «Ορκιστείτε παρακαλώ»

10:40 15/6/2011 - Πηγή: 24wro
Μελλόνυμφο ζευγάρι προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον συγγενή του...


Μία ιστορία από αυτές που παραπέμπει σε σκηνές από τη παλιά γνωστή τηλεοπτική δικαστική σειρά… «Ορκιστείτε παρακαλώ» απασχόλησε πριν από λίγες μέρες περιφερειακό δικαστήριο.

Το σενάριο, που σε αυτή την περίπτωση είναι πέρα για πέρα αληθινό έχει ως εξής: μελλόνυμφο ζευγάρι αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου συγγενικό τους πρόσωπο, με το οποίο δεν διατηρούσαν τις καλύτερες σχέσεις, να υποχρεωθεί να απομακρύνει από την κοινόχρηστη είσοδο το αυτοκίνητό του για να μπορέσουν εκείνοι με τη
σειρά τους να μεταφέρουν τα έπιπλα στο σπίτι που επρόκειτο να μείνουν μετά το γάμο.

Οι αντίδικοι, όπως προκύπτει από την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, έμεναν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών που είχε κοινή είσοδο. Οι παλιές έριδες μεταξύ των συγγενών όμως, δεν αμβλύνθηκαν ούτε τις παραμονές του γάμου ενός εκ των συγγενών.

Αντίθετα, ο ένας ιδιοκτήτης στράφηκε εναντίον του άλλου ζητώντας αφού δεν το έκανε μόνος του να υποχρεωθεί με δικαστική απόφαση να απομακρύνει το σταθμευμένο αυτοκίνητό του από την κεντρική είσοδο, ώστε να μπορέσει να παρκάρει το φορτηγό που μετέφερε τα έπιπλα των μελλονύμφων και να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι γαμήλιες προετοιμασίες.

Ο υποψήφιος γαμπρός μην έχοντας άλλη επιλογή προσέφυγε στο Πρωτοδικείο της πόλης του και ζήτησε να εκδοθεί προσωρινή διαταγή προβάλλοντας ως κατεπείγοντα λόγο τον γάμο του που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ξεπερνώντας την πρώτη έκπληξη της ασυνήθιστης υπόθεσης στην οποία κλήθηκε να δώσει λύση εξέδωσε προσωρινή διαταγή και υποχρέωσε τον κάτοχο του αυτοκινήτου που έκλεινε την είσοδο να το μετακινήσει, για να μπορέσει η γίνει η μετακόμιση των επίπλων και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το γάμο.

Το ερώτημα βέβαια, στο οποίο καμιά δικαστική απόφαση δεν μπορεί να δώσει απάντηση, είναι πως οι οικογένειες αυτές θα καταφέρουν να συνυπάρξουν ειρηνικά στο μέλλον. Εκτός αν και πάλι επιλέξουν τη δικαστική οδό για να επιλύσουν τις διαφορές τους…
Keywords
Τυχαία Θέματα