Μερικά πράγματα τα οποία δε γνωρίζαμε για το αντρικό σώμα.

13:00 5/12/2013 - Πηγή: 24wro

Από το μέγεθος του πέλματος ως ένδειξη «ταλέντου» μέχρι τις φήμες για τις...

σεξουαλικές επιδόσεις, υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση σχετικά με τους άνδρες και το ανδρικό σώμα. Μάθετε ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς μύθοι που περιβάλλουν το ανδρικό κορμί.

1. Οι άνδρες με μεγάλα πέλματα είναι πιο «προικισμένοι»

Είναι αλήθεια ότι η ανάπτυξη του πέλματος και του πέους επηρεάζεται από τα ίδια γονίδια. Όμως το μήκος του ενός δεν υποδεικνύει με ακρίβεια το μέγεθος του άλλου. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 3.000 άνδρες έδειξε ότι δεν υπάρχει καμία αναλογία
μεταξύ του πέλματος και του πέους.

2. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα

Μία από τις αναλυτικότερες μελέτες που έχει πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες δείχνει ότι το 43% των ανδρών δε σκέφτεται το σεξ ούτε μία φορά την ημέρα. Αντιθέτως, οι συχνότητα των ερωτικών σκέψεων κυμαίνεται από δύο φορές την εβδομάδα έως δύο φορές το μήνα.

3. Οι εργένηδες απολαμβάνουν καλύτερη σεξουαλική ζωή από τους άνδρες

Στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο! Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ερευνητικό Κέντρο Κοινής Γνώμης των ΗΠΑ έδειξε ότι οι παντρεμένοι κάνουν σεξ συχνότερα από τους εργένηδες και μάλιστα σε ποσοστό από 28% έως και 400%!

4. Το σπέρμα έχει θερμίδες

Το σπέρμα αποτελείται από νερό και θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη C, ασβέστιο και μαγνήσιο. Περιέχει επίσης φρουκτόζη, αλλά οι ποσότητες είναι μηδαμινές.

5. Το ξύρισμα κάνει την τρίχα να σκληραίνει και να φυτρώνει γρηγορότερα

Εάν αυτό ήταν αλήθεια, θα είχε βρεθεί προ πολλού η θεραπεία για τη φαλάκρα! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Δρ Άρον Κάρολ από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Μετά το ξύρισμα, ο θύλακας μοιάζει πιο σκούρος σε χρώμα και πιο σκληρός επειδή δεν έχει ακόμη εκτεθεί στον ήλιο και τη φθορά. Όταν φυτρώνει, η τρίχα έχει απολύτως φυσιολογική όψη και υφή.
pinnokio.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα