Μ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Η παραίτηση μου δεν είναι λύση

10:02 26/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ξέρω ότι ταράζω τα νερά ενός πολιτικού συστήματος που είναι πεθαμένο και επιχειρεί...
μέσα σε μια κλινική έκτακτης ανάγκης να σωθεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στην έντονη κριτική που δέχεται μετά τη δήλωσή του ότι δεν διάβασε τοΜνημόνιο.
Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε ότι έχει αποφασίσει να ανοίξει ένα καινούριο δρόμο στην πολιτική. «Θέλω να λογοδοτήσω. Δεν αισθάνομαι ενοχή, αλλά ευθύνη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμη ότι «η παραίτηση δεν είναι λύση». «Εγώ δεν λιποτακτώ. Δεν επιλέγω
το δρόμο της σιωπής. Δεν επιλέγω το δρόμο της λήθης. Διαλέγω το δρόμο της δράσης. Λογοδοτώ με δράση και ευθύνη». Ανέφερε μάλιστα ότι είχε επανειλημμένα διατυπώσει τις απόψεις του και γραπτά και προφορικά.
Σε ό,τι αφορά τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «κατέρρευσε υπό το βάρος της αποτυχίας» και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να φανώ έντιμος και να λογοδοτήσω. Και πράγματι το αποτέλεσμα της χώρας δεν είναι θετικό».

«Ο καθένας έχει μια πορεία. Όποιος αμφισβητεί τη δική μου πορεία να το καταθέσει» τόνισε, δηλώνοντας ότι δεν τον αφορά η συζήτηση που γίνεται για πιθανή διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, «Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε μείνει λίγοι. Άλλος ένας λιγότερος...» είπε.

«Αγωνίζομαι κάθε μέρα να κάνω τη δουλειά μου και στη δουλειά μου είμαι πετυχημένος. Αυτό που έπρεπε να κάνω, και στην παρούσα κυβέρνηση και στην προηγούμενη, στο σύνολό του το έκανα και με το παραπάνω» σημείωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα