Μαζικό εξώδικο στη ΔΕΗ από την Ορεστιάδα

20:16 25/12/2011 - Πηγή: 24wro
Με το σύνθημα δεν χρωστάμε, δεν έχουμε να πληρώσουμε..
ομάδα πολιτών από την Ορεστιάδα, ξεκίνησε την πρωτοβουλία να στηρίξει όσους, δεν μπορούν ή και δε θέλουν να πληρώσουν το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ. Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό επισημαίνει η ομάδα, καλώντας τους πολίτες να το υπερασπιστούν.
Μία από τις επόμενες κινήσεις δε που σχεδιάζει είναι ένα μαζικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ Ορεστιάδας. Η ανακοίνωση της ομάδας πρωτοβουλίας έχει ως εξής:
«Το ηλεκτρικό ρεύμα και η πρόσβασή του σ’ αυτό σε μεγάλο βαθμό ορίζει το επίπεδο του πολιτισμού. Σήμερα υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αύριο αυτοί θα είναι περισσότεροι. Στον επόμενο χρόνο θα είμαστε όλοι. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους ανθρώπους μας, σε εμάς τους ίδιους. Εάν όλοι μαζί προστατεύσουμε όλους θα μπορέσουμε να τους νικήσουμε.
Καλούμε όλους όσοι δεν μπορούν και όσους από πεποίθηση δε θέλουν, να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ.
Δημιουργήσαμε μια ομάδα από πολίτες της Ορεστιάδας που έχουν για σκοπό:
1) Την ενημέρωση των πολιτών για τις εναλλακτικές που υπάρχουν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
2) Την εξυπηρέτηση όσων πολιτών δεν μπορούν μόνοι τους ή δε γνωρίζουν να πληρώσουν μόνο την αξία του λογαριασμού της ΔΕΗ μέσω των ΑΤΜ (ηλικιωμένοι, άρρωστοι, αγράμματοι)
3) Τη συγκέντρωση φωτοαντιγράφων των παραπάνω αποδείξεων πληρωμών(μαζί με αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ και της ταυτότητας), με σκοπό, σε συνεργασία με τον δικηγορικό σύλλογο, να αποστείλουμε μαζικό εξώδικο στη ΔΕΗ Ορεστιάδας».
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα