Λαβράκι στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου

00:01 6/12/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν, πρώτες ...πρωινές ώρες σήμερα, στην Ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου από κλιμάκιο του Γραφείου Αλιείας στο Κερατσίνι, βεβαιώθηκαν:

1) Μία (01) αλιευτική παράβαση σε ιδιοκτήτη αλιευτικού σκάφους για αλιεία και εμπορία αστακού βάρους 1,5 κιλού αυγωμένου.
2) Μία αλιευτική παράβαση σε ερασιτέχνη αλιέα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, εντοπίστηκε ασυνόδευτο φελιζόλ που περιείχε αλίευμα τόνου, το οποίο
είχε αλιευθεί από τον ανωτέρω χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη ειδική άδεια.
3) Μία αλιευτική παράβαση σε κυβερνήτη επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους για την αλιεία 149 ξιφιών σε απαγορευμένη χρονική περίοδο.
4) Μία αλιευτική παράβαση σε κυβερνήτη επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους για την εκφόρτωση 110 ξιφιών σε μη καθορισμένο λιμένα.
5) Μία αγορανομική παράβαση σε κυβερνήτη επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους διότι σε δελτίο αποστολής που συνόδευε αλίευμα 149 ξιφιών, αναγραφόταν ποσότητα 110 ξιφιών.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου ενώ από τα κατασχεθέντα αλιεύματα, 51,5 κιλά διατέθηκαν σε ευαγή ιδρύματα και για τα 1.416 κιλά διακηρύχθηκε πλειοδοτικός διαγωνισμός.
Keywords
Τυχαία Θέματα