Κούγιας: Με εκβιάζουν να ανακαλέσω

22:30 2/6/2011 - Πηγή: 24wro

Εδώ και καιρό εκβιάζομαι για να ανακαλέσω τις καταθέσεις μου για το παράνομο στοίχημα...
και το δρόμο που άνοιξα εδώ, με τη συνέντευξη Τύπου από την Πάτρα, για να ξεκινήσει η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά να είναι σίγουροι αυτοί που κινούνται έτσι, ότι δεν θα πετύχουν τίποτε.
Κάποιοι θα πάνε φυλακή, να είστε σίγουροι στο ζήτημα αυτό, έστω και αν εγώ είμαι ο μοναδικός μάρτυρας από την Ελλάδα, γιατί οι άλλοι τρεις είναι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ.
Η δική μου κατάθεση είναι αυτή μέσα από την οποία φαίνεται το ποιοι εμπλέκονται, πως γνωρίζονται και πως σχετίζονται μεταξύ τους και επί της ουσίας αποκρυπτογραφεί ονοματεπώνυμα και συμπεριφορές».
Στην καταγγελία αυτή προχώρησε  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας σε  συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα, εξαιτίας της πληροφόρησης που έλαβε πριν από μερικές ημέρες. Δηλαδή πως στο φάκελο της πατρινής ΠΑΕ υπάρχει μη νόμιμη φορολογική ενημερότητα και πιο συγκεκριμένα, από τον... Γενάρη της φετινής χρονιάς!
«Εμείς ως ΠΑΕ Παναχαϊκή παραδώσαμε πριν καιρό στην ΕΠΟ έναν υποδειγματικό φάκελο από κάθε πλευρά, λαμβάνοντας μάλιστα τα εύγε ανθρώπων της Ομοσπονδίας αλλά και της Πολιτείας, για την οικονομική μας συνέπεια απέναντι σε ΙΚΑ και εφορία και δη, για οφειλές Μουτζουρούλια και Μακρή, τις οποίες βάλαμε σε μια σειρά, προπληρώνοντας ακόμη και τις μηνιαίες δόσεις για να είμαστε απόλυτα συνεπείς», ήταν η εισαγωγική αναφορά του κ. Κούγια για το ζήτημα που προέκυψε εντελώς ξαφνικά.
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο κ. Κούγιας, ανέφερε ότι «η ΕΠΟ είδε ξεκάθαρα την δική μας οικονομική συνέπεια και παράλληλα, εγώ παρότι δεν είναι το αντικείμενό μου, της παρέδωσα και σχετική νομολογία για το πώς θα πρέπει να κινηθεί και να μην διαφεύγουν οι ΠΑΕ από τις οφειλές τους προς το ΙΚΑ και την εφορία, πολύ απλά διότι εμείς ως ΠΑΕ Παναχαϊκή είμαστε απόλυτα συνεπείς και κάποιοι άλλοι δεν μπορεί να συμπεριφέρονται εκ διαμέτρου αντίθετα, δηλώνοντας ακόμη και ελάχιστα πρόσωπα ως προσωπικό στο ΙΚΑ».
Στη συνέχεια, ο κ. Κούγιας έκανε λεπτομερή αναφορά σε συγκεκριμένα χρήματα που έχει καταθέσει η ΠΑΕ για αυτά που πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα σε ΙΚΑ και εφορία, για τρέχουσες δεσμεύσεις αλλά και ρυθμίσεις του παρελθόντος, παρουσιάζοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και το σχετικό έγγραφο του ΙΚΑ στο οποίο ανήκει η Παναχαϊκή, το οποίο πιστοποιεί την απόλυτη αυτή «κοκκινόμαυρη» συνέπεια.
Τόνισε μάλιστα ότι ανάλογο επίσημο χαρτί θα υπάρχει την Παρασκευή και από την Α΄ ΔΟΥ Πάτρας, στην οποία ανήκει η Παναχαϊκή και η οποία ρωτήθηκε από την ΕΠΟ την περασμένη Πέμπτη για την «καταφανώς μη νόμιμη φορολογική ενημερότητα που είχε στην κατοχή της και υπήρχε στο φάκελο της».
Για ξεκάθαρη δολιοφθορά έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την υπόθεση της φορολογικής ενημερότητας, με το απλό και πιο εύλογο επιχείρημα ότι δηλ. «εμείς δεν είμαστε όπως οι άλλοι και αυτό να μη τολμήσει κανένας να το πει. Εμείς πληρώνουμε κανονικά κάθε μήνα και προκαταβολικά και το χαρτί αυτό όποιος και αν το έβαλε στο φά
Keywords
Τυχαία Θέματα