Κόλλησε η Μίλαν

18:11 11/12/2011 - Πηγή: 24wro

Η Μπολόνια παραχώρησε ισοπαλία... με 2-2 στη Μίλαν με την Ουτινέζε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.
Η αγωνιστική της ισοπαλίας ήταν αυτή για το Καμπιονάτο, καθώς από τις αναμετρήσεις της Κυριακής, μόνο η Ουντινέζε κατάφερε να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Ντι Ναταάλε στο 67’ άνοιξε το σκορ για τις «ζέβρες», με τον Μπάστα στο 79’ να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να «καθαρίζει» το παιχνίδι για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τέρμα του Παλόσι στο 83’.
Η
Μίλαν «γκέλαρε» στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» απέναντι στην Μπολόνια, μένοντας στο 2-2. Ο Ντι Βάιο στο 11΄έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Ζέεντροφ να ισοφαρίζει άμεσα στο 16’. Από εκεί και πέρα ο Ιμπραΐμοβιτς με πέναλτι στο 72’ έβαλε τους «ροσονέρι» μπροστά στο σκορ, με τον Ντιαμάντι να ισοφαρίζει στο αμέσως επόμενο λεπτό για το τελικό 2-2.
Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η Αταλάντα απέναντι στην Κατάνια, παρά του ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 42’ λόγω αποβολής του Σπόλι. Νωρίτερα ο Λεγκροτάλιε στο 18’ είχε βάλει την Κατάνια μπροστά στο σκορ, με τον Τιριμπόκι να ισοφαρίσει στο 71’. Τέλος Κάλιαρι και Πάρμα «κόλλησαν» στο ισόπαλο 0-0.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα