Κ.ΜΙΡΑΛΑΣ: Θα έφευγα μόνο για έναν top σύλλογο

07:57 5/5/2012 - Πηγή: 24wro
Απόλυτα ευχαριστημένος από τον Ολυμπιακό και τη ζωή στη χώρα μας είναι ο...
Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δήλωσε ότι μπορεί να υπέγραφε συμβόλαιο δέκα ετών (!) αν του το πρότεινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Για τη ζωή στην Ελλάδα,
το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει, για τις σχέσεις του με τον Τζεμπούρ και για πολλά άλλα μίλησε στην εφημερίδα, «Sportday», ο Κέβιν Μιραλάς.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Βέλγου:

-Κέβιν, προσγειώνεσαι στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια. Τι σκέφτεσαι;

«Δεν γνώριζα πού ερχόμουν. Και αυτό σου δημιουργεί το αίσθημα του ενθουσιασμού. Ήξερα πολύ καλά τον Ολυμπιακό. αλλά ελάχιστα για το πρωτάθλημα και τη ζωή. Ήθελα να ξεκινήσω πάλι από το μηδέν. Ήθελα να είμαι σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Είχα ανάγκη να ξεκινήσω από την αρχή διότι είχα προβλήματα στη Γαλλία. Το να μην είμαι αποδέκτης κριτικής το είχα ανάγκη. Γι' αυτό ήθελα από την αρχή να δείξω τις δυνατότητες μου και να αποδείξω ότι είμαι ένας καλός ποδοσφαιριστής».

-Έχεις σκεφτεί το πεπρωμένο σου το καλοκαίρι;

«Νομίζω ότι φέτος το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για μένα. Γιατί ξέρω ότι θα υπάρξει πολλή κίνηση στο σύλλογο. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό και μάλιστα πολύ. Και αν χρειαστεί να φύγω, για μένα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το έχω σκεφτεί, το έχω συζητήσει αλλά πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να φύγω από τον Ολυμπιακό. Μου είναι πολύ δύσκολο να συζητάω γι΄ αυτό, διότι είμαι πεπεισμένος πως αν φύγω από τον Ολυμπιακό θα το μετανιώσω... Οπότε είναι δύσκολο».

-Και γιατί θα έφευγες λοιπόν; Για ένα καλύτερο πρωτάθλημα; Για έναν μεγάλο σύλλογο;

«Θα έφευγα μόνο για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Μόνο για top σύλλογο. Και δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι... Και αν έφευγα, θα το έκανα μόνο διότι το χρειάζεται η καριέρα μου. Αλλά δεν είναι για τη ζωή και την ουσία. Γιατί αν ήταν για την ουσία, θα ήθελα να μείνω εδώ για πάντα. Οπότε εάν ο πρόεδρος αποφάσιζε να μου κάνει ένα συμβόλαιο μέχρι το τέλος της καριέρας μου, μπορεί και να το υπέγραφα».

-Έχεις δεχθεί κάποια κρούση για το καλοκαίρι;

«Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτά. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω γι’ αυτά γιατί εγώ είμαι εδώ. Και αν χρειαστεί να φύγω, θα φύγω με βαριά καρδιά. Εγώ θεωρώ ότι είμαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν».

-Έχει υπάρξει παίκτης να του μιλήσεις έπειτα από ενδιαφέρον του Ολυμπιακού;

«Ναι. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης (σ.σ.: Βιβιάνι). Έπαιζα μαζί του στη Σεντ Ετιέν και μου έκανε ερωτήσεις για την Ξάνθη και εγώ του είπα ότι είναι μια καλή ομάδα και έχει καλή φήμη. Και του είπα ότι δεν θα έχει πρόβλημα».

-Και στον Ολυμπιακό;

«Τώρα όλος ο κόσμος θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Μασάδο είναι ένας από αυτούς. θέλει οπωσδήποτε να έρθει...».

-Έχετε μιλήσει; Τι σου έχει πει;

«Αυτό. ότι θέλει οπωσδήποτε να έρθει. Αλλά δεν μπόρεσε να γίνει τον Γενάρη και τώρα θα κάνει τα πάντα για να έρθει».
Keywords
Τυχαία Θέματα