Κλέβουν ακόμη και καζάνια ή πόρτες!

14:31 20/12/2011 - Πηγή: 24wro
Τίποτα δεν πάει… χαμένο για τους κυνηγούς χαλκού και μετάλλων που λυμαίνονται τις περιοχές της περιφέρειας αναζητώντας τη λεία ...
τους ακόμη και μέσα σε σπίτια ή οικόπεδα. Σποραδικά, κάποιοι πέφτουν στα χέρια της Αστυνομίας, όπως συνέβη με τους δράστες της κλοπής ενός… καζανιού!

Οι δύο άνδρες ηλικίας 36 και 30 χρόνων εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού μέσα σε μια αποθήκη της Αγροτικής τράπεζας στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, τη στιγμή που επιχειρούσαν να κλέψουν ένα… μεταλλικό καζάνι
αξίας 1.000 ευρώ! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και
θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Μια… πόρτα έβαλαν στο μάτι οι «κυνηγοί» μετάλλων στους Κουρκουλούς της Εύβοιας και την «ξήλωσαν» από την περίφραξη ενός οικοπέδου χρησιμοποιώντας σφυριά και άλλα εργαλεία! Ο ιδιοκτήτης που κατήγγειλε την κλοπή, διαπίστωσε πως οι άγνωστοι δράστες δεν είχαν κλέψει τίποτε άλλο!

Στα ορεινά χωριά του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας οι κλοπές έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Ένα ακόμη κρούσμα καταγράφηκε στο σπίτι μιας γυναίκας που έλειπε σε ταξίδι και οι άγνωστοι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της για να το διαρρήξουν και να κλέψουν ένα φορητό υπολογιστή και μια κυνηγετική καραμπίνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα