Κι άλλος χωρισμός- «βόμβα» στη showbiz!

18:00 12/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι φήμες εδώ και μερικούς μήνες, τους ήθελαν να περνάνε κρίση στη σχέση τους...
Πολλοί υποστήριζαν μάλιστα ότι ζευγάρι έπειτα από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, περνούσε την σοβαρότερη φουρτούνα η οποία ίσως να αποδεικνυόταν και μοιραία για το κοινό τους μέλλον. Σήμερα, τα δημοσιεύματα στα ξένα tabloids επανήλθαν και τους θέλουν να έχουν βάλει οριστικό τέλος ανάμεσα τους, έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια σχέσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους δυο δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις, ενώ οι καριέρες και των δυο ήταν τόσο απαιτητικές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να
βρουν ποιοτικό χρόνο για τους ίδιους αλλά και για τη σχέση τους.
Πολλοί… «καλοθελητές» μάλιστα, έσπευσαν να ισχυριστούν ότι ένα τρίτο πρόσωπο ήταν η αιτία του χωρισμού, θέλοντας το 25χρονο νεαρό μοντέλο να φλερτάρει με έναν μυστηριώδη άντρα με τον οποίο εθεάθη σε δείπνο στο Βερολίνο αυτή την εβδομάδα.
Φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν ότι παρά το χωρισμό τους, παραμένουν δυο πολύ καλοί φίλοι που απλά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.
Ο, τι και να ισχύει το μέλλον είναι αυτό που θα δείξει. Αν πρόκειται για μια απλή κρίση ή αν ο χωρισμός αυτή τη φορά είναι οριστικός.

 


 

gossip-tv
Keywords
Τυχαία Θέματα