Καθηγητής βιντεοσκοπούσε μαθητές μέσα στην αίθουσα

20:57 29/8/2012 - Πηγή: 24wro
Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα των αστυνομικών της ΕΛΑΣ στον υπολογιστή που βρέθηκε 42χρονου καθηγητή Γυμνασίου...
Υπήρχαν 80 βίντεο από τις κρυφές λήψεις την ώρα του μαθήματος στα οποία ακούγονταν ο καθηγητής και οι μαθητές να μιλάνε ελληνικά και να φαίνονται τα εσώρουχα των παιδιών.

Ο καθηγητής είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2010 στη Θεσσαλονίκη. Δίδασκε σε Γυμνάσιο της Πιερίας και στην κατοχή
του είχαν βρεθεί ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέντε σκληροί δίσκοι, 42 cd και dvd και 3000 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών στον υπολογιστή, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πλήθους αρχείων εικόνων και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς και βιντεοσκοπήσεις εφήβων, πιθανόν μαθητριών, μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.

Οι βιντεοσκοπήσεις αυτές είχαν γίνει μέσω υπολογιστή και η ομιλούμενη γλώσσα είναι η ελληνική. Επιπλέον, κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος τους, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους εφήβους.

Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης αλλά και της έρευνας που συνεχίζεται, υποβλήθηκαν άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Το πορνογραφικό υλικό που είχε ο συγκεκριμένος καθηγητής στο αρχείο του ήταν τόσο μεγάλο, που χρειάστηκαν 2,5 χρόνια για την ανάλυσή του.

Πάντως ο καθηγητής είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά, τώρα, με τα νέα ευρήματα, δεν αποκλείεται να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις σε βάρος τους.

ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα