VIDEO: Δύσκολες στιγμές για τον Τρύφωνα Σαμαρά-'Εφυγε η Μαργαρίτα του

19:48 29/8/2012 - Πηγή: 24wro
Θρήνος και σπαραγμός...
Συναισθήματα που κυριαρχούν σήμερα τον Τρύφωνα Σαμαρά.Το χαμογελαστό παιδί της εγχώριας σοουμπίζ, έπαψε να γελά. Τίποτα δεν είναι ίδιο πια για κείνον μπροστά στο θάνατο που του χτύπησε την πόρτα. Τα δάκρυα του ασταμάτητα. Ο πόνος του ακόμα μεγαλύτερος.
Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής κομμωτής, σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου, έχασε την πολυαγαπημένη του Μαργαρίτα, η οποία έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Ένα κορίτσι που υπεραγαπούσε και είχε υπό την προστασία του, ώστε να
μην της λείψει κάτι όσα χρόνια μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία.

Η 26χρονη Μαργαρίτα τον είχε σαν αδελφό της, ενώ η οικογένεια της τον θεωρούσαν ως ακόμα ένα μέλος τους. Ακόμη θυμόμαστε, με μεγάλη συγκίνηση, όταν η Μαργαρίτα τον κάλεσε στην εκπομπή “Πάμε Πακέτο” προκειμένου να τον ευχαριστήσει δημοσίως για όσα είχε κάνει για εκείνη.

Εδώ και μια εβδομάδα, η κατάσταση της Μαργαρίτας είχε επιδεινωθεί και εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”. Για άλλη μια φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς της συμπαραστάθηκε όπως εκείνος γνώριζε καλά.

Xθες, όμως, το 26χρονο κορίτσι έπεσε σε κώμα και οι γιατροί δεν της έδιναν πολύ χρόνο ζωής. Πράγματι, οι προβλέψεις βγήκαν και την επόμενη μέρα η Μαργαρίτα “έφυγε” από τη ζωή.

Η οικογένειά της αμέσως ειδοποίησε τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος λύγισε στο άκουσμα της είδησης ότι απεβίωσε η δική του Μαργαρίτα. Έχασε σχεδόν το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Άφησε κάθε υποχρέωση επαγγελματική και έτρεξε κοντά στη μητέρα της 26χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ίδιος έσπευσε ν’ αγοράσει το νυφικό με το οποίο θα ντυθεί νυφούλα στο μεγάλο της ταξίδι η Μαργαρίτα, που την λάτρεψε σαν να ήταν η μικρή του αδελφή.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσα στο νοσοκομείο την εποχή που νοσηλευόταν η μητέρα του Τρύφωνα, Βούλα. Εκεί, ο Τρύφωνας αμέσως έσπευσε να βοηθήσει τη δύσκολη κατάσταση που βίωνε η 20χρονη τότε Μαργαρίτα.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Τρύφωνα Σαμαρά:

Τα θερμά μας συλλυπητήρια…

“Σας ευχαριστώ πολύ. Η Μαργαρίτα για μένα ήταν η αδελφή μου. Ένα κορίτσι σπάνιο με δυνατή ψυχή κι ένα καθημερινό πλατύ χαμόγελο. Ακόμα και τις τελευταίες ώρες της, έδινε κουράγιο σε όλους μας. Δεν θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να πω κάτι άλλο. Πονάμε αρκετά για το κορίτσι μας”.

Η κηδεία της Μαργαρίτας θα γίνει την Πέμπτη 30 Αυγούστου στον Πύργο Ηλίας, όπου και ήταν ο τόπος κατοικίας της.

Γιώργος Σφακιανάκης

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα