Καλή εβδομάδα με προβλήματα υδροδότησης

21:31 23/10/2011 - Πηγή: 24wro
Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, από τις 8.30 π.μ. έως... τις 12.30 μ.μ., σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης αγωγού στη συμβολή των οδών Ακριτίδου με Αρμενοπούλου στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Λόγω των εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αρμενοπούλου, Μελενίκου, Δημητρίου Γούναρη και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης.

• Επίσης τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 4.30 μ.μ. θα γίνουν εργασίες αντικατάστασης δικλείδων στην οδό Παπαδιαμάντη (από Αγάθωνος μέχρι Γεννηματά) του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Θα σημειωθούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τη λεωφόρο Καλλιθέας και τις οδούς: Αμπελώνων, Ράπτη, Αγάθωνος, Σκεπάρνη, Φαναρίου, Ζαρίφη, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες οδούς του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

• Τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Οκτωβρίου, θα γίνουν τελικά οι εργασίες ύδρευσης οι οποίες δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, στο αντλιοστάσιο “Καρύδια” στον δήμο Ωραιοκάστρου. Λόγω των εργασιών πιθανόν να σημειωθούν από τη 1.00 μ.μ. μέχρι τις 5.00 μ.μ. προβλήματα υδροδότησης στο δυτικό και ανατολικό Ωραιόκαστρο.


Keywords
Τυχαία Θέματα