Και συγγραφέας η Ιωάννα Σουλιώτη - Το βιβλίο του στιλ

15:35 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ιωάννα Σουλιώτη αποφάσισε να βγάλει βιβλίο για να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα τη ρωτούν...
γύρω από το ντύσιμο, τη μόδα και την καλή εμφάνιση.

«Πήρα την απόφαση να το κάνω βιβλίο, γιατί πολλές φίλες με ρωτούν διάφορα γύρω από το ντύσιμο και σκέφτηκα όλες αυτές τις ερωτήσεις να τις κάνω βιβλίο για να γίνει η μόδα πιο βατή και όχι κάτι το εξωπραγματικό. Το “βιβλίο του στιλ” θα κυκλοφορήσει σε δέκα μέρες, ενώ η παρουσίαση θα γίνει προς το τέλος του μήνα και θα είναι και τα υπόλοιπα κορίτσια του reality».

Οσο για το τι θα πραγματεύεται το βιβλίο, η συγγραφέας του διευκρινίζει: «Ο,τι έχει να κάνει με τις τάσεις της μόδας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, γιατί προβάλλει και το πώς να χρησιμοποιούμε τα ρούχα μας με πολλούς τρόπους προκειμένου να εξοικονομούμε χρήματα. Επίσης η αναγνώστρια μπορεί να διαβάσει τις τάσεις της κάθε δεκαετίας και να ξέρει τι σηματοδοτεί την κάθε εποχή. Εκτός από αυτό όμως έχει και άλλες χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως για τα υφάσματα και τι πρέπει να προσέχουμε ή το ποιος έφτιαξε το πρώτο αδιάβροχο ρολόι και ποιος έκανε την πρώτη αντηλιακή κρέμα».

Υστερα από τόσα χρόνια στον χώρο της μόδας η Ιωάννα Σουλιώτη συμβουλεύει μέσα από το βιβλίο της για τα «do and don’t», τι πρέπει και τι δεν πρέπει δηλαδή να φορά κάθε γυναίκα ανάλογα με τον σωματότυπό της, ενώ προτείνει και διάφορα στιλιστικά τρικ.
Keywords
Τυχαία Θέματα