ΝΒΑ: Πέτυχαν αυτό που ήθελαν οι Μάβερικς

14:55 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά το Break στο break των Μάβερικς, οι Θάντερ...
παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν χάσουν και το δεύτερο παιχνίδι στην Οκλαχόμα, οι όποιες ελπίδες τους θα ψαλιδιστούν σημαντικά!



ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ (+4,5)

Οι Μαβς πήγαν στην Οκλαχόμα γνωρίζοντας ότι τουλάχιστον μια νίκη, έπρεπε να την πάρουν, για να ανακτήσουν ο προβάδισμα και το πλεονέκτημα της έδρας! Το κατάφεραν πανεύκολα χάρη… στην άμυνά τους! Κι όμως! Η άλλοτε αχίλλειος πτέρνα των
Τεξανών έγινε το δυνατό τους σημείο και σε συνδυασμό με την επιθετική τους πολυφωνία, ήρθε εύκολα η νίκη.

Ο Νοβίτζκι όταν συμμετείχε στην επίθεση σκόραρε με μακρινό σουτ ή τάϊζε τον Χέηγουντ και τον Τσάντλερ κάτω από το καλάθι. Ο Μπαρέα μαγνήτιζε όλους τους αμυντικούς αφήνοντας χώρους στον Τέρι να σουτάρει με τον Μάριον να είναι πρώτος στους αιφνιδιασμούς. Έτσι ο Ρικ Καρλάϊλ άφησε από νωρίς στον πάγκο τον Τζέισον Κιντ. Με αυτό τον τρόπο κύλησε το πρώτο ημίχρονο (36-52) και η τρίτη περίοδος (56-70).
Η διαφορά που είχαν αποκτήσει οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και έτσι ήρθε πιο εύκολα από αυτό που δείχνει το τελικό 93-87, το ζητούμενο για τον Νοβίτσκι και τους υπόλοιπους.

Τώρα, οι Μάβερικς θα προσπαθήσουν να δώσουν την χαριστική βολή στις ελπίδες των Θάντερ και να επιστρέψουν για το πάρτι πρόκρισης στο Ντάλας. Τα έχουμε ξαναπεί, έχουμε δικαιωθεί, θα επιμένουμε! Οι Μάβερικς έχουν την καλύτερη ομάδα στη Δύση και δικαίως θα φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ.  Ακόμα κι αν ηττηθούν απόψε από τους Θάντερ που θα μπουν στο κατάμεστο από 16.000 γήπεδό τους περισσότερο αποφασισμένοι, δεν χάνουν το εισιτήριο για το… όνειρο!

Αν καταφέρουν να κρατήσουν τον Ντουράντ στα ίδια επίπεδα με το τελευταίο ματς (7/22 σουτ) και αναγκάσουν τον Γουέστμπρουκ να υποπέσει σε πολλά λάθη (8 στο πρόσφατο παιχνίδι) θα επιστρέψουν στο Τέξας με το 3-1 στις αποσκευές.

Στο ψαχνό… Η λογική (λόγω κίνητρου, θέλησης, έδρας) λέει Θάντερ. Το Momentum όμως και γενικώς το καλύτερο μπάσκετ, οι καλύτεροι παίκτες είναι στην άλλη πλευρά! Η νίκη των Μαβς έχει φοβερή αξία στο 2,55 και αξίζει το ρίσκο! Μάλιστα, αν αυτή έρθει, δεν θα είναι στον πόντο, άρα το να «αγοράσουμε» το -3 των Μαβς που δίνει 3,30 είναι άκρως δελεαστικό!

Διαφορετικά, ποντάρετε στη…λογική, που λέει νίκη των Θάντερ στο 1,57! Εσείς διαλέγετε…
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα