Και real estate έκαναν οι τοκογλύφοι- Ο Καραμπέρης νοίκιαζε τα ακινητά του σε ΥΠΟΙΚ και Δικαιοσύνης!

18:47 20/1/2012 - Πηγή: 24wro

Ο Μάρκος Καραμπέρης, ο γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη, που συνελήφθη ως... ο εγκέφαλος του περιβόητου κυκλώματος τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι είχε «επιχειρηματικές σχέσεις» με το Υπουργείο Οικονομικών!

Ο αχριτοκογλύφος Μάρκος Καραμπέρης δεν είχε καταφέρει
να «συνεργάζεται» μόνο με εφοριακούς του ΣΔΟΕ αλλά και να μισθώνει ακίνητα στο Δημόσιο έναντι υψηλών ενοικίων.
Συγκεκριμένα, σε ακίνητα της «Καραμπέρη Ακίνητα ΑΕ», σύμφωνα με το parapolitici.com, εταιρίας που ανήκει στον συλληφθέντα τοκογλύφο στεγάζονται:
α) Το Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Δ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Για τα ενοίκια του Ιουλίου, του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου το ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε 60.832 ευρώ, δηλαδή 20.277 ευρώ για κάθε μήνα.
Πρόκειται για το κτήριο του εμπορικού κέντρου «Πλατεία». Στο υπόγειο της ίδιας οικοδομής βρίσκεται.. το ιερό parking της Μονής Φιλοθέου όπου είχε στηθεί «Ιερή» μπίζνα, η οποία αποφέρει τεράστια κέρδη σε «άγνωστους» επιτήδειους αλλά μεγάλες φορολογικές απώλειες στο ελληνικό δημόσιο.
β) Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Η μίσθωση του ακινήτου ξεκίνησε το 2004 και το ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε πρόσφατα 32.700 ευρώ για ενοίκια 3 μηνών.
Έπειτα από έρευνα του newpost.gr, διαπιστώθηκε ότι το Υπουργείο Οικονομικών μίσθωνε την εταιρειά του Καραμπέρη με το ποσό των ... 53.284 ευρώ (!) το τρίμηνο. Όπως προκύπτει από έγγραφο του Υπουργείου στο Διαύγεια η Καραμπέρης Ακίνητα Α.Ε. χρέωσε το υπουργείο για το ακίνητο της Δ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης έναντι σχεδόν 54.000 ευρώ για ενοίκια του Δ' τριμήνου του 2011!
Keywords
Τυχαία Θέματα