Κ. ΠΑΡΟΥΤΙΑΔΗΣ: Γιατί πήγα να αυτοκτονήσω

14:44 15/5/2012 - Πηγή: 24wro


Τον έπνιξαν τα προβλήματα και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του...
Από τη μια η υγεία του, από την άλλη η κατάσταση στη χώρα μας όπως εξελίσσεται, ήρθε και μια προσωπική απογοήτευση, δεν ήθελε και πολύ ο Κυριάκος Παρουτιάδης για να φτάσει στην απόγνωση.

Ενας από τους πιο καταξιωμένους στιλίστες και σχεδιαστές στον χώρο της showbiz, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα (ανάμεσά τους η Χάρις Αλεξίου, η Ρούλα Κορομηλά, η Ελλη Κοκκίνου, η Νατάσα
Θεοδωρίδου κ.ά.), ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν εργαζόταν λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, αποφάσισε να γράψει τον τραγικό επίλογο της ζωής του.

Πρώτη του κίνηση, να αποχαιρετήσει τους περισσότερους από 5.000 φίλους του στο Facebook και μετά να πάρει μια υπερβολική δόση χαπιών για να περάσει στην… αντίπερα όχθη, εκεί όπου δεν υπάρχει θλίψη.

«Τα τελευταία χρόνια μού συνέβησαν πράγματα που δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ. Ο Θεός να με συγχωρήσει!! Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλία σας, το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας! Να είστε καλά!! ΧΧ». Κι αμέσως μετά προέβη στο απονενοημένο ...

«Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ναι, είχα αυτή τη “φαεινή ιδέα”, που μόνο φαεινή δεν ήταν. Αλλά, δυστυχώς, πολλές φορές πράγματα και καταστάσεις μάς κάνουν να χάνουμε τον έλεγχο» δηλώνει, μιλώντας αποκλειστικά, στην «Espresso».

«Επηρεάστηκα πάρα πολύ από ένα αυτοάνοσο νόσημα που έχω εδώ και δύο χρόνια το οποίο προκαλεί κατάθλιψη» εξηγεί ο Κυριάκος Παρουτιάδης και συμπληρώνει: «αλλά και από όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Είμαι Ελληνας κι εγώ και δεν αποτελώ εξαίρεση. Το ποτήρι ξεχείλισε ύστερα από μια μεγάλη απογοήτευση που είχα από μια φίλη είκοσι ετών. Είναι πολύ προσωπικό, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν να μπω σε λεπτομέρειες…»

Αντίθετα, ο διάσημος στιλίστας δίίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα συγκλονιστικές λεπτομέρειες που αφορούν την απόπειρα αυτοκτονίας του…

«Είναι ό,τι χειρότερο και, το πιο σημαντικό, δεν είναι η λύση στο πρόβλημα. Προκάλεσα στον εαυτό μου φαρμακευτική δηλητηρίαση. Την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι κατανάλωσα μεγάλη ποσότητα χαπιών. Στη συνέχεια πήγα και ξάπλωσα. Προηγουμένως είχα γράψει το μήνυμα στο Facebook χωρίς να περιμένω να γίνει όλος αυτός ο χαμός. Κάποιοι φίλοι μου κατάφεραν και βρήκαν το τηλέφωνο της οικογένειάς μου, παρ’ όλο που ήταν απόρρητο και ειδοποίησαν τη μητέρα μου, που μένει στο διπλανό σπίτι, να έρθει για να δει αν είμαι καλά. Οταν ήρθε δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, αφού είχα αρχίσει να χάνω τις αισθήσεις μου. Στη συνέχεια, προσπαθώντας να μην καταρρεύσει, ειδοποίησε την υπόλοιπη οικογένεια και με μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Παρέμεινα την πρώτη μέρα στην Εντατική, μια και υπήρχε κίνδυνος ανακοπής. Την επόμενη μέρα μεταφέρθηκα στην Παθολογική Μονάδα, όπου παρέμεινα μέχρι την Κυριακή. Τώρα είμαι καλά και παίρνω κάποια αγωγή στο σπίτι», λέει ο Κυριάκος Παρουτιάδης στην «Espresso».

Πολύ ανησύχησε
Keywords
Τυχαία Θέματα