Κ. Καρτάλης: Κάθε μέρα που περνά χρεώνεται διπλά

11:10 2/4/2011 - Πηγή: 24wro
Την ανάγκη για καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης και στενότερη συνεργασία...
με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει με δήλωσή του στο newsbomb.gr, ο βουλευτής Μαγνησίας, Κώστας Καρτάλης, τονίζοντας παράλληλα πως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και πως η αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου δεν πρέπει μόνο να γίνει με το βλέμμα στα έσοδα.

Τονίζει μάλιστα πως πρόωρες εκλογές
δεν χωρούν.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Η Κυβέρνηση δίνει μάχη για την επιβίωση της εθνικής οικονομίας. Στα «όπλα» της πρέπει γρήγορα να εντάξει την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και την ανάπτυξη ώστε να είναι δυνατή η σταδιακή αποκλιμάκωση του δημοσίου χρέους. Επισημαίνω ότι η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας δεν θα πρέπει να γίνει μόνο με τη ματιά στα έσοδα αλλά και με την ανάγκη να διαθέτουμε κρίσιμα αποθέματα και μετά το 2013. Εκτιμώ ότι έτσι θα κινηθεί το σχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και κάθε ημέρα που περνά χρεώνεται διπλά. Αυτό πολλαπλασιάζει την ανάγκη για το βέλτιστο δυνατό συντονισμό σε όλα τα επίπεδα αλλά και για την εντατικότερη συνεργασία της Κυβέρνησης με την κοινοβουλευτική ομάδα. Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη, όμως στόχος είναι το 2012 να οδηγήσει σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης και πρωτογενή πλεονάσματα. Πρόωρες εκλογές δεν χωράνε καθώς θα κινδυνεύσουμε να μείνουμε εκτός των ευρωπαϊκών λύσεων».


newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα