Διώξανε το Σπύρο Μισθό από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Για μη σύννομη ενέργεια μιλάει ο ηθοποιός
Η διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων απομάκρυνε από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Μισθό. Ο ίδιος δήλωσε: «Το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων καταπατώντας βάναυσα τα εργασιακά, καλλιτεχνικά, αλλά και ανθρώπινα δικαιώματά μου, μου ανακοίνωσε τη μη σύννομη καταγγελία της σύμβασής μου, της οποίας η διάρκεια οριζόταν για το διάστημα 1/10/2010-30/09/2013". Και προσέθεσε:"θα πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι η τέχνη δεν...
έχει χρώματα, απλά χρειάζεται πιο σπουδαίους ανθρώπους. Θέλω να ευχηθώ στο
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καλλιτεχνικής του προσφοράς στο κοινό των Ιωαννίνων, που εξάλλου είναι και ο λόγος της ύπαρξής του και όχι για να εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο, πιστεύοντας ότι οι παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στη θητεία μου είχαν υψηλό ποιοτικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και ανταπόκριση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρώην Δήμαρχο κ. Νίκο Γκόντα για την επιλογή του και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του, καθώς επίσης τον πρώην Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων κ. Νίκο Φάη για την αρεστή συνεργασία, αλλά και όλους τους ανθρώπους που στήριξαν το έργο μου από οποιαδήποτε θέση".

http://katoci.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
σπυρος μισθος βιογραφικο, μισθος σπυρος ιωαανινα
Τυχαία Θέματα