Ιρλανδία: Στα πόσα σταματάει η Ντέρι;

18:30 10/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με νωπές τις μνήμες από το 7-0 κόντρα στην Γιου Σι Ντι η Ντέρι ...
υποδέχεται την ουραγό Ντροχέντα και ετοιμάζει νέα συντριβή. Αντίθετα πολύ πιο ενδιαφέρουσα είναι η αναμέτρηση της Σλίγκο Ρόβερς με την Μπρέι.










ΝΤΕΡΙ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ










Ντέρι: Απλώς έκανε το τέλειο ημίχρονο. Στον αγώνα με τη Γιου
Σι Ντι και κυριότερα το 1-0 του ημιχρόνου, τίποτα δεν προμήνυε το τελικό 7-0. Χατ – τρικ ο Σαγιέντ και εξαιρετική εμφάνιση για μια ομάδα, που θέλει να επιβάλει την παρουσία της και να πάρει το πρωτάθλημα. Η Σάμροκ έφερε ισοπαλία, οπότε αν νικήσει την ουραγό Ντρόχεντα την φτάνει στο πόντο. Απόντες από το σημερινό ματς θα είναι οι τραυματίες μέσοι Χάρκιν και Μολόι.






Ντρόχεντα: Φτάσαμε αισίως στην ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ακόμα δεν έχει αντικρίσει την χαρά της νίκης. Έτσι όπως το πάει πολύ δύσκολα θα φτάσει στους 10 βαθμούς στο τέλος του πρωταθλήματος και βέβαια για παραμονή ούτε λόγος. Ακόμα μια ήττα από την Μποέμιαμς με 0-1 και συνεχίζει. Πάντως στα τελευταία μας το «παλεύει» και στον αγώνα με τη Ντέρι θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος μπαξκ Ο' Μπράιεν.




ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΜΠΡΕΪ






Σλίγκο Ρόβερς: Δεν τα κατάφερε κόντρα στην έδρα της πρωτοπόρου Σάμροκ και έχασε με 1-0. Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να είναι οι απόλυτα κυρίαρχοι του ματς. Από εκεί και πέρα, αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τις μεταπτώσεις στην απόδοση τους θα μπορέσουν να έχουν περισσότερες αξιώσεις. Το πάνε μία νίκη, μια ήττα και τώρα είναι η σειρά του τριπόντου. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα.






Μπρέι: Γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Σεντ Πάτρικς με 0-1 και εν μέρει χάλασε την καλή εικόνα που έχει στο φετινό πρωτάθλημα. Δέχτηκε ένα τέρμα στο 78ο λεπτό και δεν μπόρεσε να απαντήσει. Τα πάει πολύ καλύτερα μακριά από την έδρα της και αυτό είναι ένα στοιχείο, που οφείλει να διορθώσει για να πάει ακόμα καλύτερα. Ο μέσος Μίτσελ (11/0) αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς και θα αποπυσιάσει όπως επίσης και οι τραυματίες Σο, Μπρέναν (μέσοι) και Κουίγγκλι (τερ/κας).






Στο… ψαχνό




Η Ντέρι είναι ασταμάτητη και απέναντι στη Ντροχέντα δεν μπορεί να έχει πρόβλημα. Πολλά γκολ και over 2,5 στο 1,79 από την 10Bet.com. Η Μπρέι μας φοβίζει στα εκτός έδρας ματς, όμως η Σλίγκο είναι καλύτερη και θα την ποντάρουμε στο 1,55 από την ίδια εταιρεία

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα