Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο του 2011 το «Ελ. Βενιζέλος»

18:30 10/5/2011 - Πηγή: 24wro
Νέες διεθνείς διακρίσεις για τον Αερολιμένα Αθηνών...
Με δύο νέες διεθνείς διακρίσεις τιμήθηκε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Το «Ελ. Βενιζέλος» έλαβε το βραβείο «Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011» από το Βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Μεταφορών, καθώς και ειδικό τιμητικό βραβείο από τις αεροπορικές εταιρίας, στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών Routes Europe.

Η διάκριση «Ευρωπαϊκό
Αεροδρόμιο 2011» ήρθε στα Σπάτα «για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το σχεδιασμό του, την επιτυχημένη και διεθνώς αναγνωρισμένη στρατηγική μάρκετινγκ που εφαρμόζει, την ισχυρή επιχειρηματικότητα και την εταιρική υπευθυνότητά του, παρά τη δυσμενή συγκυρία την οποία διανύει η ελληνική οικονομία», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Το βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Μεταφορών (Institute of Transport Management / ITM), το οποίο ειδικεύται στον καθορισμό προτύπων στον μεταφορικό κλάδο, βράβευσε την υποστήριξη του «Ελ. Βενιζέλος» στις αεροπορικές εταιρίας, όπως η παροές αναπτυξιακών κινήτρων και το τριετές «πάγωμα» των χρεώσεών του. Όπως αναφέρει το Ινστιτούτο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι «ένα αεροδρόμιο με ισχυρή πελατοκεντρική φιλοσοφία και συνεχή
Επίσης, το διεθνές αεροδρόμιο διακρίθηκε από τις αεροπορικές εταιρείες, στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών Routes Europe, που πραγματοποιήθηκε στο Κάλιαρι της Ιταλίας με τη συμμετοχή 700 εκπροσώπων του κλάδου των αερομεταφορών.

Το «Ελ. Βενιζέλος» παρέλαβε ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Μεσόγειος - Ν. Ευρώπη», «σε αναγνώριση της δημιουργικότητας και της αποτελεσματικότητάς του στην ανάπτυξη δρομολογίων, ειδικά κατά την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα