ΗΠΑ: Τι ..πίτσα περιμένει το Λος Άντζελες;

23:05 1/5/2011 - Πηγή: 24wro
Να βάλει φρένο στο εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας των σούπερ σταρ...
τους Λος Άντζελες φιλοδοξεί το Ντάλας στο μοναδικό αποψινό ματς του αμερικανικού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο «Πίτσα Χατ Παρκ».


ΝΤΑΛΑΣ: Τη 2η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Ντάλας επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας του Βανκούβερ και βελτιώνοντας λίγο την άσχημη της εκκίνηση στην σεζόν.  Ήταν η πρώτη μακριά από την έδρα της για την ομάδα του Σέλας Χίντμαν που αποδείχθηκε όμως πύρρεια καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό
ο ηγέτη της μέσος από την Κολομβία Φερέιρα που λογικά χάνει το υπόλοιπο της περιόδου. Εκτός μάχης παραμένει για τη γηπεδούχο και οι αμυντικοί Ντέιβις και Έντουαρντ.


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: Οι Γκάλαξι του Μπρους Αρίνα δείχνουν ότι μπορούν να δικαιώσουν τον τίτλο του φαβορί που μόνιμα τους ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Με το 3-0 εντός έδρας επί του Πόρτλαντ πέτυχαν τη 2η τους σερί νίκη και 3η στα τελευταία τους πέντε ματς όπου δεν έχουν γνωρίσει ήττα. Άγνωστο το αν θα χρησιμοποιηθεί, τουλάχιστον ωα βασικός ο εκ των μεγάλων αστεριών της ομάδας Ντέιβιντ Μπέκαμ που φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τον σαββατιάτικο πριγκιπικό γάμο στην πατρίδα του. Παραμένει εκτός μάχης για την ομάδα της Καλιφόρνια ο λαβωμένος Λεονάρντο.

Στο …ψαχνό: Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι  το ματς για την πρωτοπόρο του γκρουπ της Δύσης.  Όμως μάλλον θα καταφέρει να μην φύγει μ’ άδεια χέρια από το Τέξας και θα επιλέξουμε τις δελεαστικές αποδόσεις του Χ και του διπλού που στην 10bet είναι αντίστοιχα 3,14 και 2,70.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα