ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011: Colpo grosso με Τζεμπούρ

15:52 30/12/2011 - Πηγή: 24wro
Το κόλπο γκρόσο κάνει ο Ολυμπιακός με τη μεταγραφή του Ραφίκ Τζεμπούρ...
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των Μπαχά και Ματέος, ενώ δε λείπουν οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.
Ο Τζεμπούρ είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ προφορικά, αλλά ένα επεισόδιο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ θα αποτελέσει την οριστική αιτία για να αποφασίσει να αλλάξει… ρότα στην
ποδοσφαιρική πορεία του κι έτσι στις 19 Ιανουαρίου έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο. Επόμενος σταθμός του Γαλλοαλγερινού είναι ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.
Οι Πειραιώτες εξασφάλισαν, επίσης, την υπογραφή του Μανιάτη, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι αλλάζουν πλέον οι απαιτήσεις με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Στον Παναθηναϊκό ο Αδαμάντιος Πολέμης φερόταν να βρίσκεται κοντά στην ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ, κάτι που δε συνέβη και τα καθήκοντα του προέδρου ανέλαβε ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπαχά και Ματέος.
Στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός κερδίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και παίρνει «κεφάλι» στη βαθμολογία της Α1.
Ο Τζόκοβιτς ήταν ο νικητής του Αυστραλιανού όπεν, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ενώ ο Νασέρ Αλ Ατίγια κυριάρχησε στο φημισμένο ράλι Ντακάρ.
Ο Λανς Αρμστρονγκ, που κέρδισε εφτά φορές τον Γύρο Γαλλίας, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Μεγάλο γεγονός στην Αγγλία αποτέλεσε η μεταγραφή του Τόρες στην Τσέλσι, με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να αντιδρούν έντονα, καίγοντας τη φανέλα του Ισπανού επιθετικού!
Τον Γενάρη έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής του Ηρακλή Άνχελ Πεντράθα, ο οποίος είχε προσβληθεί από καρκίνο.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα