Η συγνώμη Παπανδρέου πυροδότησε νέα κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

09:33 27/4/2012 - Πηγή: 24wro
Συζήτηση για τα περί συγγνώμης προς τον ελληνικό λαό άνοιξε στο εσωτερικό του...
ΠΑΣΟΚ, ενώ και η χθεσινή συγγνώμη του Γιώργου Παπανδρέου για τις περικοπές μισθών και συντάξεων πυροδότησε κόντρα με την Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα ο κ.Σαμαράς
μιλώντας χθες βράδυ στην Σπάρτη αξιοποίησε την συγγνώμη που απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός για να σχολιάσει δηκτικά ότι ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όπως η Άννα Διαμαντοπούλου με δήλωσή της ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να λέει μόνον συγγνώμη, διαφορετικά θα πρέπει να αποχωρήσει...

Η αναφορά του προέδρου της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Ανάπτυξης η οποία προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η δήλωσή της-πολλώ μάλλον όταν πρώτος έχει ζητήσει «συγγνώμη» ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος και ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στο twitter: «Θα επιμείνω, πως η αυτοκριτική από μόνη της δεν αρκεί. Η συγγνώμη όμως, υποδηλώνει λεβεντιά και παλικαριά για τον ηγέτη που την εκφράζει. Ο κ.Σαμαράς αντίστοιχα, δεν αισθάνεται την υποχρέωση να πει μια συγγνώμη στον ελληνικό λαό από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών»;

Ακολούθως η κ, Διαμαντοπούλου παρέθετε ολόκληρη την δήλωσή της περί συγγνώμης και αυτοκριτικής για να μην υπάρχουν όπως σημείωσε οι σκόπιμες παραποιήσεις.

Η Ιπποκράτους κράτησε χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου γνωρίζοντας ότι αυτές τις ημέρες επιβάλλεται ενότητα η οποία μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την συσπείρωση των στελεχών.

Αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ σήκωσε το θέμα με τα ντιμπέιτς και μάλιστα ο ίδιος ο Βαγγέλης Βενιζέλος μετά το ναυάγιο της διακομματικής επιτροπής κατηγόρησε με δήλωσή του τον Αντώνη Σαμαρά για φοβική συμπεριφορά τονίζοντας παράλληλα ότι οι πολίτες περίμεναν να ακούσουν σ' αυτήν την κρίσιμη συγκυρία τις απόψεις των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στις 12 το μεσημέρι σε παραγωγικούς φορείς στην Τρίπολη το βράδυ σε συγκέντρωση στην Πάτρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα