Η σωσίας της Αγγελικής Ηλιάδη αποκαλύπτεται

21:55 16/4/2011 - Πηγή: 24wro

Ονομάζεται Βασιλική Νταντά και στην Θεσσαλονίκη... σημειώνει μια αξιοζήλευτη πορεία με ένα χρυσό δίσκο στο ενεργητικό της. Ποια τα κοινά τους σημεία; Η απάντησή της για πρώτη φορά είναι γεγονός. Είναι κούκλα, έχει ύψος 1,85 και όλοι στη Θεσσαλονίκη της λένε ότι είναι ίδια με την πανέμορφη Αγγελική Ηλιάδη! Το εκπληκτικό, μάλιστα, είναι ότι έχει κι εκείνη φωνάρα: Θαυμάστε το καμάρι
του Βαρδάρη, την πολλά υποσχόμενη Βασιλική Νταντά, η οποία έκανε δυναμική εμφάνιση στην συμπρωτεύουσα πριν τέσσερα χρόνια . Κάνει εμφανίσεις στο μαγαζί που έκλανε τα ΄πρώτα της βήματα η Αγγελική Ηλιάδη και αυτό μάλλον την έχει στιγματίσει.

Σήμερα στο Queen.gr ανακαλύψαμε την Βασιλική η οποία δίνει απάντηση πολύ σκληρή σε όσους λένε οτι αντιγράφει την τραγουδίστρια που φέτος την βλέπουμε στο Dancing with a stars. " Δεν μπορώ άλλο να είμαι στην πίστα και να με φωνάζουν Αγγελική. Με τιμά και εκτιμώ πολύ την κυρία Ηλιάδη αλλά δε έχω καμία σχέση. Υπηρετώ το λαϊκό τραγούδι και μου δίνεται η ευκαιρία να δώσω ένα τέλος σε αυτή την παραφιλολογία" μας λέει η νεαρή ερμηνεύτρια σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της.
queen 
Keywords
Τυχαία Θέματα