Η περιπέτειά της με έναν απατεώνα!

00:20 2/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της...
το πρωί της Τετάρτης και αφορούσε διάσημους απατεώνες ανά τον κόσμο, η ζωή μερικών από τους οποίους έγινε ταινία, η Eλένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην ίδια, πριν από αρκετά χρόνια.

Η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» μίλησε για την περίοδο που κάποιος θαυμαστής της είχε υποδυθεί τον αδερφό της και παρουσιαζόταν στους δικούς της ανθρώπους και μιλούσε για εκείνη:
«Θυμάμαι ότι υπήρχε κάποιος που πήγαινε και μιλούσε σε φίλους και γνωστούς μου και τους έλεγε πράγματα για μένα. Μετά εκείνοι έρχονταν και μου έλεγαν ότι είδαν τον αδερφό μου που μένει στη Γλυφάδα και τους έλεγε διάφορα. Είδα φωτογραφία του κάποια στιγμή και δεν είχε καμία σχέση με τον αδερφό μου τον πραγματικό, ούτε φυσιογνωμικά... Έρχονταν ξανά και μου έλεγαν οι δικοί μου: “Σε ξέρει καλά, έλεγε πράγματα για σένα με λεπτομέρειες” κι εγώ τους απαντούσα ότι απλά με έχει μελετήσει. Εντάξει, μπορεί να έχει πλάκα στην αρχή να υποδύεται κάποιος έναν διάσημο για να κερδίσει ένα δωρεάν πιάτο φαγητό σε ένα εστιατόριο, αλλά όταν το πράγμα φτάνει στα άκρα και μπαίνει στα σπίτια και μπορεί να έχει να κάνει η συζήτηση και για λεφτά, τότε είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση...» είπε η 41χρονη παρουσιάστρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα