Η Ματθίλδη είναι ολιγαρκής και θαυμάζει τον Σωκράτη

18:05 22/8/2011 - Πηγή: 24wro
Για τις στιγμές που σκέφτηκε να αποσυρθεί από την υποκριτική, την... αγάπη της για την πυθαγόρεια φιλοσοφία και τον Σωκράτη, την τηλεόραση, τη σειρά ρούχων που θα λανσάρει, αλλά και το πρόσφατο διαζύγιό της, μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας «Έθνος», «Radar!», η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω, αλλά αυτό που με κρατούσε είναι η αγάπη μου γι' αυτό που κάνω», παραδέχθηκε η 42χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ευτυχώς, όμως, δεν έμεινα ποτέ χωρίς χρήματα. Δεν είμαι από τους τύπους που θα φάνε όσα βγάλουν και δεν είμαι άνθρωπος που χρειάζεται
πολλά πράγματα. Μάλιστα, με τα χρόνια αφαιρώ ανάγκες από τη ζωή μου. Πιστεύω δηλαδή ότι τα περισσότερα πράγματα δεν τα χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε μόνο αγάπη και λίγο φαγητό. Αγαπώ την πυθαγόρεια φιλοσοφία. Με τρέφει πολύ περισσότερο να διαβάσω ένα βιβλίο από το να πάρω ένα ακριβό φουστάνι το οποίο δεν θα καλύψει τις πραγματικές ανάγκες της ψυχής μου. Ήδη νιώθω ότι έχω περισσότερα από όσα χρειάζομαι πραγματικά. Θέλω να γίνω περισσότερο ολιγαρκής. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Σωκράτη».

Όσο για την τηλεοπτική της αποχή, η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν κατηγορηματική: «Ζω χωρίς τηλεόραση εδώ κι ενάμιση χρόνο περίπου. Ήθελα να απέχω γιατί νιώθω ότι έγινε υπερέκθεση της εικόνας μου πέρυσι και μάλιστα χωρίς να το επιδιώξω, όταν με έβαλαν σε μια κόντρα. Κι εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής...».

Επιπλέον, μίλησε για τη σειρά ρούχων που θα φέρουν το όνομά της και θα λανσαριστεί το επόμενο καλοκαίρι: «Η ιδέα ξεκίνησε ως εξής: Έψαχνα κάτι καλοκαιρινά ρούχα κι αξεσουάρ που δεν τα έβρισκα. Έτσι, τα σχεδίασα κι έβαλα τη μαμά μου να μου τα ράψει. Τα είδε μια πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια, η Έλενα Παύλου, και μου πρότεινε να συνεργαστούμε και να βγάλουμε μια σειρά μαζί».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο διαζύγιο της με τον Άλεξ Φόστερ μετά από 8 χρόνια γάμου: «Δεν υπάρχει δύσκολο κι εύκολο, είναι σχετικό. Δηλαδή πόσο εύκολο είναι να πάρεις μια απόφαση να παντρευτείς έναν άνθρωπο που τον ξέρεις 72 μέρες μόνο, όπως εγώ; Μερικά πράγματα είναι καρμικά. Όταν κάτι κάνει τον κύκλο του κι ολοκληρώνεται, καλό είναι να τελειώνει», ενώ για τη φημολογούμενη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό, Δημήτρη Λαμπριανό, δεν θέλησε να δώσει σαφή απάντηση: «Το μόνο που έχω να πω είναι πως είμαι καλά. Δεν έχω να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο. Είτε είναι αλήθεια, είτε όχι, αυτό αφορά μόνο εμένα».
Keywords
Τυχαία Θέματα