Η γυναίκα έμοιαζε να έχει υποστεί νεκροτομή!

16:12 10/1/2013 - Πηγή: 24wro
Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας Αμαλιάδας ο 45χρονος που κατακρεούργησε τη 41χρονη σύζυγό του...
Μαριλένα-Τζορτζέτα Αλισταρ τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής μέσα στο παράπηγμα όπου ζούσαν. «Είχα πιει πολύ και δεν ήξερα τι έκανα. Αγαπούσα τη γυναίκα μου, αλλά είχαμε προβλήματα. Εχω μετανιώσει» ήταν τα λόγια του συζυγοκτόνου της Μανωλάδας ο οποίος διέπραξε ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα, που καταγράφηκε στα αστυνομικά χρονικά ως κορυφαίο παράδειγμα της ανθρώπινης βαναυσότητας. Χθες το «κτήνος της Ηλείας» οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Συγκλονισμένος από
την αγριότητα του φονικού είναι ακόμη και ο δικηγόρος του δράστη, Διονύσης Ζησιμόπουλος, που μιλώντας στην «Espresso» τόνισε ότι ο ισχυρισμός του πελάτη του στον ανακριτή ήταν ότι βρισκόταν σε πλήρη μέθη και δεν ήξερε ούτε τι έκανε ούτε πού βρισκόταν. «Ζήτησε συγγνώμη, έκλαιγε, είπε ότι υπεραγαπούσε τη γυναίκα του, πλην όμως υπήρχαν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης που αντιμετώπιζαν και σε συνδυασμό με τον χρόνιο αλκοολισμό του, δεν μπορούσε να ελέγξει τις ορμές του. Επιτίθονταν συχνά με μπουνιές και άλλα αντικείμενα στη γυναίκα του. Το έγκλημα χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα ειδεχθές, γιατί οι κακώσεις και οι μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα της άτυχης γυναίκας ήταν πρωτόγνωρες. Εφερε τέτοια σημάδια (ιδιαίτερα στα γεννητικά όργανα) που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί. Την κατακρεούργησε σε τέτοιο σημείο που το πτώμα έμοιαζε να έχει υποστεί ήδη νεκροτομή!» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 45χρονου Ρουμάνου, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι στο παράπηγμα όπου διέμεναν βρέθηκαν βαριοπούλες, μαχαίρια, ψαλίδι και κατσαβίδι: «Ο 45χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν χρησιμοποίησε τίποτε από αυτά, παρά μόνο ένα σκουπόξυλο. Αντίθετα, ο ιατροδικασττής είπε ότι όλα είναι όπλα του εγκλήματος». Ο κ. Ζησιμόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο 45χρονος κοιμόταν επί δύο βράδια δίπλα στο πτώμα και τα πρωινά σηκωνόταν και πήγαινε κανονικά στη δουλειά του: «Οταν επέστρεφε σπίτι πλάγιαζε δίπλα ακριβώς από το αιματοβαμμένο πτώμα, το οποίο είχε σκεπάσει με δύο κουβέρτες, θεωρώντας ότι η γυναίκα θα μείνει για μια ζωή εκεί, μαζί του. Ζητήσαμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και αν διαγνωστεί με ψυχιατρικό πρόβλημα, θα εισαχθεί στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών».

Στο μεταξύ, η κηδεία της άτυχης Μαριλένα-Τζορτζέτα Αλισταρ έγινε προχθές στην Παλιά Μανωλάδα δίχως την παρουσία συγγενών. Ακόμα και οι δύο κόρες της που αναμένονταν στην Ελλάδα από τη Ρουμανία, όπου ζουν μόνιμα, δεν παρέστησαν στη νεκρώσιμη ακολουθία, αφού -όπως έγινε γνωστό- δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν.

Το στυγερό έγκλημα που έχει σοκάρει την Ηλεία, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Το ζευγάρι, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τσακώθηκε και ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα χρησιμοποιώντας βαριοπούλα, ψαλίδι, μαχαίρι και κατσαβίδι.

espressonews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα