Η Rihanna επιστρέφει στην αγκαλιά του Chris Brown

21:38 3/10/2012 - Πηγή: 24wro

Τελικά οι μεγάλοι έρωτες, δεν τελειώνουν εύκολα. Σύμφωνα με...
έγκυρες πληροφορίες, η Rihanna είναι και πάλι μαζί με τον πρώην της, Chris Brown και δεν το κρύβουν.

Χθες το βράδυ, στο διάσημο κλαμπ «Griffin» της Νέας Υόρκης το ζεύγος εθεάθη να χορεύει προκλητικά και να φιλιέται δημόσια.

Στην συνέχεια κλειδώθηκαν στο μπάνιο και βγήκανε τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου και αποχώρησαν από το κλαμπ, ο
καθένας ξεχωριστά.

Στο εν λόγω κλαμπ συχνάζουν πολλοί διάσημοι και κάθε βράδυ γίνεται παρέλαση αστέρων. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε ο Chris Brown παρέα με τον διάσημο ράπερ Bow Wow και έκατσε στην παρέα του Chris Rock και του Dave Chappelle. Λίγο αργότερα την εμφάνιση της έκανε η Rhianna με γυναικοπαρέα, και έκατσε σε κοντινό τραπέζι.

Ο Chris δεν έχασε χρόνο. Την προσέγγισε και άρχισε να χορεύει προκλητικά μπροστά της. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να πειστεί η Rihanna και σε χρόνο μηδέν άρχισε να χορεύει και να φιλιέται μαζί του. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στο μπάνιο…

Προφανώς η Rihanna έχει ξεχάσει τον επεισοδιακό χωρισμό τους μετά τα Grammy το 2009, όπου και κατέληξε με μώλωπες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της. Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε ζητήσει θα αποτελούν πλέον παρελθόν και ενδεχομένως να θέλει να του δώσει κι άλλη ευκαιρία. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Οι φήμες περί επανασύνδεσής τους ενισχύονται συνεχώς, ιδίως μετά το δημόσιο φιλί που το έδωσε προ ημερών στα βραβεία του MTV, όταν η Rihanna κέρδισ
Keywords
Τυχαία Θέματα