Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ ΤΟΥ

22:22 16/2/2012 - Πηγή: 24wro

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους προέδρους των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίο. για... τις ορθές και ρεαλιστικές τοποθετήσεις τους σε ότι αφορά στο κρίσιμο ελληνικό πρόβλημα», απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ο κ. Γιώργος...

Καρατζαφέρης αναφέρει ότι οι πρόεδροι των πολιτικών ομάδων του ευρωκοινοβουλίου κατανόησαν πλήρως τις επισημάνσεις του στην επιστολή που είχε αποστείλει στις 31 Ιανουαρίου και την επίδραση των κακών χειρισμών ορισμένων ηγεσιών στο κοινό μέλλον όλων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τονίζει
την ανάγκη διαφύλαξης της συνοχής και του αμοιβαίου σεβασμού των κρατών - μελών της ΕΕ, «στη βάση και την κορυφή», ενώ τονίζει ότι «ο ελληνικός λαός έχει επιδείξει τεράστια υπομονή και έχει υποστεί τεράστιες θυσίες, φτάνοντας πλέον στα όρια των αντοχών του».
Επίσης ο κ. Καρατζαφέρης απέστειλε σήμερα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο στην οποία προτείνει «την άμεση ανάληψη πρωτοβουλίας από τη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να συναντηθούν οι Ομάδες Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων τόσο με τα Κοινοβούλια των χωρών της Ευρωζώνης που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, η Μάλτα».
Παράλληλα προτείνει την ίδια πρωτοβουλία με τα Κοινοβούλια «προσφάτως ενταχθεισών χωρών στην Ευρωζώνη, όπως η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Εσθονία, που εμφανίζονται, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, να είναι επιφυλακτικές στην προοπτική μιας πιο ισορροπημένης λύσης στο πρόβλημα της Ευρωζώνης».
Σε άλλη επιστολή του προς τον κ. Πετσάλνικο ο κ. Καρατζαφέρης ζητά να συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΛΑΟΣ με θέμα: «Άσκηση Δικαιώματος συνέρχεσθαι σε υπαίθριες συναθροίσεις. Εξορθολογισμός πλαισίου διαδηλώσεων και πορειών στα αστικά κέντρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα